'Scream 5' vindt mooie Mexicaanse

'Scream 5' vindt mooie Mexicaanse

Vijfde Scream-film vindt actrice uit serie Vida.

Even geleden werd de vijfde film in de Scream-franchise - die startte in 1996 - aangekondigd en nu is er een nieuwe naam onthuld die te zien zal zijn naast bekende franchise gezichten David Arquette's Sheriff Dewey Riley, Courteney Cox' Gale Weathers en waarschijnlijk Neve Campbells Scream-queen Sidney Prescott.

Volgens Deadline voegt Melissa Barrera, bekend uit de Starz-serie Vida en het nog te verschijnen In the Heights, zich bij de vierde vervolgfilm in de reeks, die ongetwijfeld een nieuwe impuls moet geven.

Eerste nieuwe gezicht!
De dertig jarige Mexicaanse is het eerste nieuwe gezicht in Scream 5 die geregisseerd moet gaan worden door het duo Matt Bettinelli-Olpin en Tyler Gillett, bekend van de vermakelijke horrorkomedie Ready or Not. Barrera zou een belangrijke hoofdrol krijgen.

Waarschijnlijk moet Scream 5 in 2021 verschijnen en meerdere miljoenen toevoegen aan de totaalopbrengst van ruim $600 miljoen die de eerdere vier films opbrachten. Het wordt de eerste Scream-film die niet door wijlen Wes Craven wordt geregisseerd.

NieuwsFilm

meest populair