3 gave Stephen King-films die nu gewoon op Netflix staan!

3 gave Stephen King-films die nu gewoon op Netflix staan!

Veel Stephen King op Netflix.

Er staan veel films (en series) gebaseerd op het werk van schrijver Stephen King op Netflix. Soms zijn deze bar slecht, soms best oké en soms helemaal supergaaf! Verleden week deelden we er al drie. Hieronder nog eens drie Stephen King-films die gewoon op Netflix te vinden zijn. En in dit geval zijn het Netflix Originals. Wat vind jij van deze films?


1922 (2017)

Regie: Zak Hilditch | Hoofdrollen: Thomas Jane, Neal McDonough, Molly Parker, Brian d'Arcy James, Dylan Schmid

Dit is de tweede Stephen King-film die op Netflix verscheen en bij de critici werd de horrorfilm met onder meer Thomas Jane goed ontvangen. Het publiek bleek meer verdeeld. We zien hoe een man zijn vrouw vermoord, met de hulp van zijn zoon. Een rattenplaag zorgt voor nieuwe problemen.



In the Tall Grass (2019)

Regie: Vincenzo Natali | Hoofdrollen: Patrick Wilson, Harrison Gilbertson, Rachel Wilson, Tiffany Helm

Deze derde Stephen King-film van Netflix werd het zwakst ontvangen, ondanks de bijdrage van Patrick Wilson. In de film staat een grasveld centraal. De hoofdpersonages weten niet te ontsnappen aan het "doolhof" en iets kwaadaardigs maakt jacht op hen.



Gerald's Game (2017)

Regie: Mike Flanagan | Hoofdrollen: Carla Gugino, Bruce Greenwood, Henry Thomas, Carel Struycken, Kate Siegel

Deze eerste King-film van Netflix is volgens vele de beste Netflix Original gebaseerd op het werk van de King of Horror. Doctor Sleep-regisseur Mike Flanagan verfilmde de bijzondere psychologische thriller rond een op het bed vastgebonden vrouw, gespeeld door Carla Gugino. Je vindt deze en bovenstaande films gewoon op Netflix!



NieuwsFilm

meest populair