'Fantastic Beasts 3' gaat bijna weer verder!

'Fantastic Beasts 3' gaat bijna weer verder!

Goed nieuws voor Harry Potter-fans.

De productie van Fantastic Beasts and Where to Find Them 3 werd in maart vanwege het coronavirus stilgelegd. Maar zes maanden later staat de volgende film in de Potter-franchise op het punt om weer verder te gaan.

Variety meldt vandaag dat Warner Bros. van plan is om in September verder te gaan met het project. Als dat zo is, dan worden er bepaalde veiligheidsmaatregelen getroffen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Zo is er een anoniem meldsysteem gemaakt door Warner Bros., dat cast en crew ertoe in staat stelt meldingen te maken.

Derde film
In de derde Fantastic Beasts-film keert Eddie Redmayne wederom terug om de rol van Newt Scamander te spelen. Weer neemt hij het op tegen Gellert Grindelwald, die langzaamaan zijn aanhang weet te vergroten. Deze nieuwe film duikt verder in de Braziliaanse toverwereld en laat daar meer van zien.

De hoop van Warner Bros. zal zijn dat met deze film de franchise een afdoende koerscorrectie krijgt, om zo succesvol naar de vijf films door te kunnen koersen. Of dat ook uitkomt is even afwachten, want de release staat gepland voor november 2021.

NieuwsFilm

meest populair