Trailer en posters van 'Abyssal Spider' tonen enorme creepy zeespin!

Trailer en posters van 'Abyssal Spider' tonen enorme creepy zeespin!

Net toen je dacht dat je veilig was... voor spinnen... in het water!

In september verschijnt de Chineze productie Abyssal Spider waarin het kwaad 'from the deep' dit keer wordt gepresenteerd in de vorm van een gigantische zeespin. De eerste beelden staan online.

Geregisseerd door Joe Chien en met hoofdrollen voor Wang Yangming, Li Liren, Ke Jiaying en Zheng Renshuo. De trailer doet sowieso één ding goed; we zien niets van het monster, maar voelen wel zijn aanwezigheid:


Synopsis
Reddingswerker Ajie is ontmoedigd nadat een donker wezen een tanker de diepte insleurde waarbij de gehele bemanning omkwam, behalve hij. Jaren later stapt hij toch weer aan boord van een vissersschip waar hij constant wordt uitgelokt door de kapitein en diens metgezellen.

Als de ze de drenkeling Xiaonjing uit het water redden, verandert de sfeer aan boord. Bizarre ongelukken vinden plaats, mensen vallen overboord en sterven op mysterieuze wijze en de voedselvoorraad raakt op.

Hierdoor raakt de bemanning in paniek en maakt samenwerking plaats voor wederzijdse verdenkingen. Maar dan ontdekt Ajie dat het donkere wezen is teruggekeerd en wordt het een nachtmerrie om te overleven.

Tot slot hieronder nog 2 erg gave promotieposters (al zeggen we het zelf):

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair