Marvel-schurk 'Kraven the Hunter' komt naar het witte doek!

Marvel-schurk 'Kraven the Hunter' komt naar het witte doek!

Er is nu al een regisseur gevonden voor de film: J.C. Chandor.

Kraven the Hunter komt naar het Sony-universum aan Marvel-films. De superschurk zal door J.C. Chandor naar het witte doek gebracht worden en is daarmee de volgende schurk die geïntroduceerd wordt (na Venom en Morbius).

Deadline meldt dat Sony Pictures J.C. Chandor heeft ingehuurd voor de regie. Het wordt zijn eerste grote blockbuster, nadat hij eerder dramafilms als A Most Violent Year en Triple Frontier maakte. Het project is al jaren in de maak en vormt mogelijk de opmars voor een duidelijkere link tussen het Marvel Cinematic Universe en het Spiderverse van Sony.

Kraven the Hunter
Het schijnt namelijk het idee te zijn om Kraven te gebruiken als voornaamste slechterik in Spider-Man 3. Daarin wordt Spider-Man naar verluidt opgejaagd door verschillende schurken, nu zijn geheime identiteit onthuld is. Een van die schurken zou Kraven zijn. Als dat echt het geval is, dan zien we een duidelijkere combinatie tussen het Sony-universum en het Marvel-universum ontstaan.

Het scenario van Richard Wenk ligt al klaar voor de film en schijnt ook daadwerkelijk gebruikt te worden voor de film van Chandor.

NieuwsFilm

meest populair