'Enola Holmes'-poster bevat wel heel grote historische fout

'Enola Holmes'-poster bevat wel heel grote historische fout

Netflix brengt volgende maand de film uit.

Netflix brengt ons komende maand Enola Holmes, een film die ons voor gaat stellen aan het jongere zusje van Sherlock Holmes. De promotie ging deze week helemaal los, met een poster en een trailer, waarin we het personage van Millie Bobby Brown konden zien.

Maar Sherlock Holmes-fans hebben nu al een fout gevonden op de poster. En dat is bepaald geen kleine historische fout. Rechts onder op de poster kan je de Big Ben zien en direct daarnaast het Portcullis House. Pas in 1992 werd opdracht gegeven voor de bouw ervan en in 2001 werd het gebouw geopend. Aangezien Enola Holmes zich eind negentiende eeuw - in 1884 om precies te zijn - afspeelt, zou dat gebouw niet op de poster mogen staan.


Bekijk de afbeelding

Enola Holmes
De film rond Enola Holmes speelt zich af als het meisje zestien wordt. Haar moeder is ineens verdwenen en er ligt een hele stapel cadeautjes voor haar klaar. Maar waarom haar moeder verdwenen is, is niet duidelijk. Daarop is het aan haar broers Sherlock en Mycroft om haar te verzorgen en beiden besluiten haar naar een school voor jongedames te sturen.

Voor Enola is dat genoeg reden om te ontsnappen en in Londen op zoek te gaan naar haar moeder. Vanaf 23 september te streamen!

NieuwsFilm

meest populair