Celebrity

Cher (74) wil vrijwilligerswerk doen bij postkantoor; wordt keihard geweigerd

Hart in actie of politiek activisme?

door FilmTotaal om 12:08 in Celebrity
Cher is niet welkom bij de United States Postal Service (USPS). De popdiva wilde vrijwilligerswerk verrichten bij een lokaal postkantoor, maar dat aanbod werd keihard afgewezen, zo liet ze weten via Twitter.

Cher (74) had graag - in het licht van de recente problemen - de handen uit de mouwen willen steken voor de USPS. Hoewel haar fans in eerste instantie dachten dat de Believe-zangeres een grapje maakte, bleek ze bloedserieus te zijn.

"Ik heb twee postkantoren in mijn buurt opgebeld en gezegd graag vrijwilligerswerk te willen komen verrichten", schrijft Cher, die zich onder meer zorgen maakt over de bezorging van medicatie voor ouderen, op Twitter. "Ik kreeg het nummer van een leidinggevende, maar hij vertelde me dat vrijwilligers niet welkom waren. Ze hebben je vingerafdruk nodig en willen je achtergrond checken".


Een woordvoerder van de USPS heeft laten weten dat het postbedrijf inderdaad niet werkt met vrijwilligers. Wel wijst de dienst Cher op de mogelijkheden voor een tijdelijk contract, maar het is niet bekend of de zangeres daar interesse in heeft.

Politieke strijd
De federale postdienst is de laatste weken onderwerp van felle politieke discussie geworden nadat Trump de betrouwbaarheid van grootschalig stemmen per post (er wordt verwacht dat meer Amerikanen dan ooit zullen stemmen per post vanwege de coronapandemie) in twijfel trok.

Ook staat de USPS flinke bezuinigen te wachten, maar topman Louis DeJoy - een vriend van Trump - heeft die plannen inmiddels uitgesteld tot na de presidentschapsverkiezingen in november.

Het aanbod van Cher - een uitgesproken tegenstander van Trump - lijkt dan ook een politieke insteek te hebben.

NieuwsFilm

meest populair