Eerste blik op Bruce Wayne uit 'The Batman'!

Dit is de Bruce Wayne van Robert Pattinson.

Tijdens het grootse online event DC Fandome verschijnen heel wat gave trailers en andere zaken over de toekomstige films over de strips van DC Comics. Helemaal aan het einde wordt de trailer voor The Batman getoond en op een of andere manier zijn er al beelden gelekt.

Hieronder zie je namelijk drie foto's van hoofdrolspeler Robert Pattinson als Batmans alter ego Bruce Wayne. Het lijkt er verdacht veel op dat deze Bruce Wayne er duidelijk doorheen zit, want heel gelukkig ziet hij er niet uit.

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding
Meer van Bruce Wayne
Waarschijnlijk krijgen we later vandaag (of beter gezegd vannacht) meer te zien van deze nieuwe Batman. De film van Matt Reeves zou mogelijk de start zijn van een trilogie en dat er in het verlengde van de film series verschijnen op HBO Max.

Duidelijk is ook dat The Batman gewoon onderdeel uitmaakt van het DC Extended Universe, nu eigenlijk alle films (en zelfs) series aan elkaar verbonden worden, ook op het witte doek. Zo zullen namelijk in ieder geval twee Batmans (Michael Keaton en Ben Affleck) opduiken in The Flash (2022)!



NieuwsFilm

meest populair