Celebrity

Ophef: Sofia Vergara verdedigt Ellen DeGeneres die altijd haar accent belachelijk maakt

Volgens de actrice is er helemaal niets aan de hand.

door FilmTotaal om 11:56 in Celebrity
Sofia Vergara heeft het op Twitter opgenomen voor Ellen DeGeneres nadat er ophef was ontstaan over fragmenten van de inmiddels controversiële talkshow waarin DeGeneres het accent van de Colombiaanse actrice belachelijk maakt.

De storm rondom The Ellen DeGeneres Show lijkt maar niet te gaan liggen. De afgelopen weken kwam presentatrice Ellen DeGeneres (62) al onder vuur te liggen vanwege de onplezierige werkomstandigheden op haar set en haar onaardige gedrag tegenover haar personeel.

Nu valt twitterend Amerika weer over de grappen die DeGeneres altijd maakt over het accent van Modern Family-actrice Sofia Vergara (48). Een veelbekeken videocompilatie daarvan die op Twitter circuleert gaf aanleiding voor Vergara om hoogstpersoonlijk op alle ophef te reageren.


Gelukkig is er volgens haar helemaal niets aan de hand. "Twee comédiennes die lol met elkaar hebben om mensen te vermaken", tweette Vergara vrijdag. "Ik ben nooit een slachtoffer geweest, mensen. Ik deed altijd mee aan de grap". Maar of de boze Twitter-menigte dat accepteert, moet nog maar blijken...
NieuwsFilm

meest populair