Tien nieuwe feiten over 'Wonder Woman 1984'

Tien nieuwe feiten over 'Wonder Woman 1984'

Wat kunnen we je nieuw vertellen over de film van Patty Jenkins?

De nieuwe trailer voor Wonder Woman 1984 zag er behoorlijk gaaf uit en onthulde meteen heel wat nieuws. Dat kwam vooral omdat de trailer de focus legde op de twee schurken: Cheetah en Maxwell Lord. Vandaag vertellen we je de leukste nieuwe feiten!

1. In de film gaan we de Amazonian Games zien, waarbij de amazones het in verschillende spelen tegen elkaar opnemen.
2. Wonder Woman kan niet vliegen, maar wat ze wel kan: via de bliksem door de lucht vliegen. Daarvoor gebruikt ze haar lasso.
3. Maxwell Lord bedreigt de hele wereld met zijn plannen.
4. Maxwell Lord heeft de Dreamstone weten te krijgen, waarmee hij de wensen van eenieder die zijn gezicht ziet kan vervullen. Helaas komt die voort uit de god van de leugens, waarmee het een valstrik is, waarbij elke vervulde wens een addertje onder het gras heeft.
5. Barbara Minerva wil een toproofdier zijn en zal daarom straks transformeren in een cheeta.
6. Of de Invisible Jet in de film voorkomt weten we nog altijd niet. Maar dat lijkt niet te gebeuren, want in de trailer zegt Diana dat er iets is als radar, waarmee vliegtuigen gedetecteerd kunnen worden.
7. Het Golden Eagle-harnas wordt niet door Diana gebruikt om mee te vliegen. Ze gebruikt het gewoon als een schild.
8. Enigszins opmerkelijk: Diana en Minerva waren collega's op hun werk bij het Natural History Museum in Washington D.C., maar jaloezie zal alles veranderen.
9. Steve Trevor schijnt een behoorlijke rol te hebben in de film en lijkt ook echt definitief terug te zijn. Laten we het maar hopen voor Diana.
10. Er staat al een vervolg gepland, wanneer dat zich afspeelt weten we helaas nog niet.


NieuwsFilm

meest populair