'Charmed'-zusjes halen keihard naar elkaar uit

'Charmed'-zusjes halen keihard naar elkaar uit

Rose McGowan en Alyssa Milano zijn het duidelijk niet met elkaar eens.

Charmed was een groot succes. De serie was een lange tijd de langstlopende serie aller tijden (met acht seizoenen van een totaal van 178 afleveringen) met alleen vrouwen in de hoofdrol. De belangrijkste rollen waren weggelegd voor Alyssa Milano en Rose McGowan, die zusjes speelden in de serie. In het echte leven kunnen ze het echter heel wat minder goed met elkaar vinden...

Dit wordt opnieuw duidelijk uit de Twitter-ruzie die de twee op dit moment met elkaar voeren. Rose McGowan postte het volgende bericht, waarin ze flink uithaalt naar de democratische partij. Milano reageerde kort daarna hierop met een serie berichten met alles wat de democratische partij de laatste eeuw heeft bereikt, zoals o.a. het negentiende amendment, de new deal onder Franklin Roosevelt, Medicare en Medicaid, de eerste zwarte SCOTUS en Nancy Pelosi als de eerste vrouwelijke Speaker of the House.



Ruzie
Op het einde haalt Milano ook nog naar McGowan uit: ''Rose en iedereen die dezelfde 'democraten helpen niet'-onzin uitkramen: jullie leugens doen mensen pijn en zeker degenen die minder privileges hebben dan julie. Dat is wat echte bedriegers doen. Elke dag sterven duizenden mensen maar jullie blijven doorgaan met jullie hyperbolische berichten, waarmee jullie op zoek zijn naar aandacht''.

Het duurde niet lang voordat McGowan flink van zich afbeet: ''Jij maakt misbruik van de #MeToo-beweging om bekend te worden, terwijl je jezelf afschuwelijk gedraagt. Je verdiende 250.000 dollar per week met Charmed en nog klaagde je dat je niet genoeg betaald kreeg. Elke dag opnieuw gedroeg je je weer verschrikkelijk en ik moest elke keer huilen wanneer de serie voor een nieuw seizoen werd verlengd, omdat je de hele set in een giftige werkplaats veranderde. Nu stop met het meeliften op mijn succes vieze vuile leugenaar''.

Tweet
Milano reageerde hierop weer op, met de onderstaande tweet. Het is nu afwachten om te zien of McGowan hier ook weer op terugkomt.



NieuwsFilm

meest populair