Celebrity

Halle Berry toont haar afgetrainde lichaam in strak rood badpak op nieuwe Insta-foto

In het kader van #FitnessFriday deelde de actrice ook een goede tip!

door FilmTotaal om 14:29 in Celebrity
Halle Berry is een echte sportfanaat. Ze is niet alleen veel in de sportschool te vinden voor haar rollen, maar ook omdat ze het zelf belangrijk vindt om een sterk lichaam te hebben. Op een nieuwe Insta-foto toont Berry het resultaat van al dat harde werk!

Halle Berry (54) heeft een nieuwe foto van zichzelf gedeeld waarin ze te zien is in een strak rood badpak. Op de foto, die is genomen na een workout op het strand, wordt de actrice vergezeld door haar personal trainer Peter Lee Thomas, een naam die menig celebrity in zijn of haar telefoon heeft staan.


Sporttips
In haar post benadrukt dat het hebben van voldoende motivatie belangrijk is om resultaat te boeken. De actrice weet dat een goede lijst met muziek daarbij kan helpen. "Hoewel ik vaak geen muziek gebruik bij mijn workouts, weet ik dat een goede playlist een wereld van verschil kan betekenen", schrijft ze bij het jaloersmakende kiekje.

In haar playlist staan onder meer de nummers Rooted van Ciara, WAP van Cardi B en Megan Thee Stallion, Super Bad van James Brown, Rebirth van The Chicago Kid en So Done en Alicia Keys.

NieuwsFilm

meest populair