Blumhouse's 'The Thing' met John Carpenter!

Blumhouse's 'The Thing' met John Carpenter!

In 2011 was er nog de zwakke prequelfilm.

De horrorfilm The Thing uit 1982 wordt gezien als een klassieker in het genre en na de prequelfilm uit 2011 van de Nederlandse regisseur Matthijs van Heijningen jr. krijgt de film nu een reboot. Productiemaatschappij Blumhouse Pictures gaat de oorspronkelijke regisseur John Carpenter een rol geven bij de realisatie.

Tijdens een panel op het 2020 Fantasia International Film Festival in Montreal zei Carpenter dat hij zijn medewerking zal verlenen. Door Variety werd aan hem gevraagd of hij een project ontwikkeld met CEO Jason Blum.

"Doe ik dat? Dat weet ik niet," antwoordde Carpenter. "Maar we hebben het erover gehad - ik denk dat hij aan The Thing gaat werken en The Thing opnieuw gaat opstarten. Ik ben daar misschien bij betrokken. Op een gegeven moment."

John Carpenter
Als regisseur is Carpenter de laatste jaren niet bepaald actief. Hij regisseerde de afgelopen 20 jaar twee films met The Ward uit 2010 en Ghosts of Mars uit 2001.

Zijn bekendste films naast The Thing zijn Assault on Precinct 13, Halloween, The Fog, Escape from New York, Starman, Big Trouble in Little China en In the Mouth of Madness.



NieuwsFilm

meest populair