Burt Gummer is terug in trailer voor 'Tremors 7: Shrieker Island'

Burt Gummer is terug in trailer voor 'Tremors 7: Shrieker Island'

Eén van de langstlopende reeksen met een cultstatus is binnenkort een titel rijker...

De Tremors-franchise is nog steeds springlevend, hetzij tegenwoordig op televisie in plaats van het witte doek. Het leek voorbij in 2004, maar ineens was daar in 2015 Bloodlines, al snel weer gevolgd door A Cold Day In Hell (2018). Eind dit jaar verschijnt deeltje 7 Shrieker Island en de trailer staat nu online.

Wanneer een groep rijke trofeejagers Graboid-eieren genetisch modificeren om op hun privé eiland de ultieme jachtervaring te creëren, duurt het niet lang voordat de monsters ontsnappen en de bewoners van een nabijgelegen onderzoeksfaciliteit beginnen te terroriseren.

Het hoofd van de onderzoeksfaciliteit en haar onderbevelhebber roepen de hulp in van the one and only Burt Gummer (Michael Gross). Deze leidt de groep jagers in een totale oorlog tegen de grotere, snellere, intelligentere Graboids en de zich snel vermenigvuldigende Shriekers!


Tremors: Shrieker Island verschijnt 20 oktober op digitale platforms, VOD, Blu-Ray en DVD om kort daarna te debuteren op NETFLIX. De schijf zit vol met allerlei extraatjes, waaronder een speciaal eerbetoon aan Gross door onder andere Kevin Bacon, Jamie Kennedy en Ariana Richards.

- The Monsters Of Tremors: ontdek alles wat je ooit wilde weten over de levenscyclus van zowel Graboids als Shriekers als Ass Blasters.
- Top 30 Moments: Herbeleef enkele van de meest klassieke momenten.
- The Legend Of Burt Gummer: Duik dieper in het iconische personage welke vanaf het begin de rode draad van de franchise vormde.

NieuwsFilm

meest populair