Wow: Brad Pitt (56) slaat echt een superknap model (27) aan de haak!

Wow: Brad Pitt (56) slaat echt een superknap model (27) aan de haak!

De acteur lijkt een nieuwe liefde te hebben gevonden (de foto's liegen er althans niet om).

Brad Pitt heeft een nieuwe vlam aan de haak geslagen. De acteur lijkt namelijk te zijn gevallen voor de charmes van het Duitse supermodel Nicole Poturalski. Foto's van de twee die deze week zijn verschenen, spreken in ieder geval boekdelen.

Brad Pitt (56) is aan het daten met Nicole Poturalski (27). Dat kunnen diverse Amerikaanse media bevestigen nadat de twee woensdag samen op een luchthaven in Zuid-Frankrijk, waar ze arriveerden met een privévliegtuig, werden gespot. Pitt en Poturalski zouden momenteel in die regio, waar de acteur een villa bezit, zijn om te genieten van een gezamenlijke vakantie.

Tweet verwijderd

Sommige gossipsites denken overigens dat Pitt en Poturalski al maanden een koppel vormen. De Once Upon a Time in Hollywood-acteur en het model zouden hun romance goed geheim hebben kunnen houden vanwege de coronasituatie, waardoor men over het algemeen minder vaak de deur uitgaat.

Pitt is overigens nog steeds verzand in zijn alsmaar voortdurende echtscheiding met Angelina Jolie. De twee sterren zijn het tot op heden nog niet eens kunnen worden over de voogdij van hun zes kinderen en treffen elkaar daarvoor regelmatig in de rechtbank.

NieuwsFilm

meest populair