De allerlaatste film van Chadwick Boseman komt op Netflix

De allerlaatste film van Chadwick Boseman komt op Netflix

Die film heet Ma Rainey's Black Bottom en de promotie is voorlopig uitgesteld

Het is je waarschijnlijk niet ontgaan dat afgelopen vrijdag de Amerikaanse acteur Chadwick Boseman is overleden op 43-jarige leeftijd. Het heeft Netflix doen besluiten om de eerste beelden voor zijn nieuwste film Ma Rainey's Black Bottom uit te stellen.

Netflix zou eigenlijk deze maandag een virtueel preview-event houden voor Ma Rainey's Black Bottom waarin Boseman te zien is naast onder meer Viola Davis. De film wordt geproduceerd door Denzel Wahington en Escape Artists.

"We zijn diepbedroefd over het nieuws over het overlijden van Chadwick Boseman, een 'echte vechter' zoals zijn familie hem noemde in hun aangrijpende eerbetoon," meldt Netflix in een verklaring. "Dit is een ongelooflijk verlies. We annuleren het preview-evenement van maandag van Ma Rainey's Black Bottom. Sluit bij ons aan om je gedachten naar zijn familie en geliefden te sturen."

Ma Rainey's Black Bottom
Ma Rainey's Black Bottom van George C. Wolfe is een verfilming van het toneelstuk van August Wilson, dat zich afspeelt in de jaren 20 van vorige eeuw en het verhaal vertelt van de "moeder van de blues" en haar bandleden. Boseman is te zien als Levee, een begenadigd en vastberaden trompettist.

NieuwsFilm

meest populair