Tweelingzus en Terminator-stuntdubbel van Linda Hamilton overleden

Tweelingzus en Terminator-stuntdubbel van Linda Hamilton overleden

Leslie Hamilton Freas op 63 jarige leeftijd overleden.

De tweelingzus van actrice Linda Hamilton is overleden op 63-jarige leeftijd. Waar Linda Hamilton grote successen boekte in Hollywood was haar identieke zus Leslie Hamilton Freas maar één keer te zien op het witte doek, namelijk als stuntdubbel van haar zus.

Leslie Hamilton was te zien als dubbel van Linda Hamilton in de succesvolle tweede Terminator-film Terminator 2: Judgment Day uit 1991 van regisseur James Cameron.

In T2 speelde ze onder meer de Sarah Conner van de T-1000 die in haar veranderde. En volgens MovieWeb speelde Leslie ook de 'gelukkige Sarah Connor' in de droomscène van de 'echte Sarah Connor'. In die scène zien we de wereld verwoest worden door een nucleaire megaontploffing.



Ook was Leslie te zien in een verwijderde scène die later door Cameron werd vrijgegeven. Hierin speelt ze Sarah Connor en Linda haar spiegelbeeld. Check de beelden hieronder maar.


In het dagelijks leven was Leslie Hamilton een ER- en later ziekenhuisverpleegster. Over de doodsoorzaak is niets bekendgemaakt.

NieuwsFilm

meest populair