'Black Panther'-fans willen niet dat Chadwick Boseman vervangen wordt

'Black Panther'-fans willen niet dat Chadwick Boseman vervangen wordt

Marvel moet een andere oplossing zoeken.

Het zal nog even duren voordat Marvel Studios een besluit neemt over wat er moet gebeuren met het personage van Chadwick Boseman, Black Panther. Maar fans spreken zich volgens Entertainment Weekly al massaal uit.

De acteur streed vier jaar tegen darmkanker, maar verloor het gevecht afgelopen week. Viermaal was Boseman te zien als Black Panther en nu al hebben fans het over wat er nu met zijn personage, TChalla, moet gebeuren. Wat fans betreft, houdt Marvel het hierbij met Black Panther en wordt hij niet vervangen.





Black Panther 2 kreeg vrij snel na de release van de eerste film al groen licht. Maar de film staat pas gepland voor release in mei 2022. De productie moet dus nog beginnen en dus is er voor Marvel ook wat ruimte om na te denken over de toekomst met de rol. Echt te vervangen is hij natuurlijk niet, daarvoor was zijn werk simpelweg te goed. Marvel zal dus een andere manier moeten vinden om hiermee om te gaan. Maar voorlopig zullen familie en vrienden alle ruimte voor rouw krijgen.




NieuwsFilm

meest populair