Algemeen

'Black Panther'-fans willen niet dat Chadwick Boseman vervangen wordt

Marvel moet een andere oplossing zoeken.

door Jim Pedd om 07:40 in Algemeen
Het zal nog even duren voordat Marvel Studios een besluit neemt over wat er moet gebeuren met het personage van Chadwick Boseman, Black Panther. Maar fans spreken zich volgens Entertainment Weekly al massaal uit.

De acteur streed vier jaar tegen darmkanker, maar verloor het gevecht afgelopen week. Viermaal was Boseman te zien als Black Panther en nu al hebben fans het over wat er nu met zijn personage, TChalla, moet gebeuren. Wat fans betreft, houdt Marvel het hierbij met Black Panther en wordt hij niet vervangen.

Black Panther 2 kreeg vrij snel na de release van de eerste film al groen licht. Maar de film staat pas gepland voor release in mei 2022. De productie moet dus nog beginnen en dus is er voor Marvel ook wat ruimte om na te denken over de toekomst met de rol. Echt te vervangen is hij natuurlijk niet, daarvoor was zijn werk simpelweg te goed. Marvel zal dus een andere manier moeten vinden om hiermee om te gaan. Maar voorlopig zullen familie en vrienden alle ruimte voor rouw krijgen.
16 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Brein8998

Avatar

Ik zou doen dat TaChalla gewoon ruled over wakanda en dat de film over Shuri gaat. Misschien wat deleted scenes gebruiken waarin TaChalla op de troon zit ofzo

meanrat

Avatar

Ze zouden ook een reden kunnen verzinnen dat Wakanda zich weer afzondert. Inclusief een kleine pakkende emotionele laatste scene met Boseman. Eventueel met behulp van CGI. Al is dat wel wat lastig, omdat heel de wereld hen nu wel kent en op zoek zouden kunnen gaan. Dus hoe je dat overtuigend in het verhaal zet...

Daarnaast kan Tchalla ook gewoon de troon geven aan een andere Black Panther. Zij het omdat hij zich wil terugtrekken of omdat hij ook in de film stervende zou zijn. En laat de nieuwe Black Panther dan een vrouw zijn. Zou Danai Gurira willen? Ze is Bad Ass en een vreselijk goede actrice.

Master Of Films

Avatar

ridjieddo "Fuck de fans."
Echter de fans zijn de klanten. Smiley face

The customer is always right, customer is king.

ThEnd

Avatar

^ Alleen kun je je afvragen of 2 reacties op Twitter de 'fans' zijn.

Master Of Films

Avatar

^
Wat let je om ze te vragen of ze "fans" zijn Smiley face Meten is zeker weten. Smiley face

Hiss

Avatar

"Fuck de fans" is niet gerelateerd aan Marvel volgens mij. Bij mijn weten hoort het bij Star Wars en is dit het credo van Kathleen Kennedy.

ThEnd

Avatar

^^ Kunnen best fans zijn, maar twee reacties op Twitter kunnen niet als algemene opinie beschouwd worden Smiley face

Master Of Films

Avatar

^
Wow, je weet duidelijk niet hoe Twitter werkt. Smiley face
Beschouwen als algemene opinie, nee natuurlijk niet. Want zo werkt Twitter niet. Want op Twitter zijn enkele schreeuwerige kwasten die geen idee hebben waar ze het over hebben. Maar die het wel lukt om de volledige aandacht van alle msm, politiek en Hollywood wereldwijd te kapen.
Welkom in 2020. Smiley face

Draven

Avatar

Dan gebruiken ze misschien deepfake-technologie.

Artificialis

Avatar

Noem het Black Pantheress en laat het door een vrouwelijk personage overnemen. Na het overlijden van Chadwick Boseman zou een mannelijke versie ongemakkelijk zijn en onredelijk hard worden bekritiseerd en vergeleken met z'n voorganger.

Blockbuster

Avatar

Nou, dan doen ze toch gewoon een Paul Walker-tje: plak zijn cgi-gezicht op een dubbelganger; probleem opgelost!

Master Of Films

Avatar

Tja, als het aan Ike Perlmutter lag, werd Boseman gewoon vervangen. Daar was Perlmutter geen vreemde in, denkend aan Iron Man 2.

Indien er überhaupt groen licht werd gegeven voor Black Panther film door Perlmutter.

starbass

Avatar

Nogmaals, hij was al aan het vechten tegen de ziekte, Marvel wist het dus ook al lang. Het zal me niets verbzen als er al opnames zijn gemaakt om er een goede draai aan te geven.

McKentin

Avatar

Lekker kappen met Black Panther franchise ????

Judge

Avatar

Zó bijzonder was die gozer ook weer niet. Het is niet alsof je Wolverine ineens door een ander laat spelen. Het is net als James Bond. De rol blijft hetzelfde en het gezicht verandert. Niemand heeft dat door.

En joh, als het dan écht een dingetje blijft, dan kan je echt van alles verzinnen. Laat hem altijd dat masker ophouden als een soort Darth Vader, maak er een donkere vrouw van, sekse operatie en al. Of denk eens out of the box en laat hem met de black panther van een ander universum ruilen. Dan is Will Smith ineens de black panther met een grappig accentje. Wedden dat hij dat kan?

Hoe dan ook: Ze vinden heus wel een manier om dit biggetje verder uit te wringen.

NieuwsFilm

meest populair