'The New Mutants'-acteur zou maar wat graag terugkeren voor 'U.S.Avengers'

'The New Mutants'-acteur zou maar wat graag terugkeren voor 'U.S.Avengers'

Henry Zaga wil opnieuw Sunspot spelen.

The New Mutants is alles behalve goed onthaald. De film wordt gelabeld als de slechtste X-Men film. De film werd bovendien lang geteisterd door allerlei problemen en recentelijk kwam regisseur Josh Boone ook nog eens onder vuur te liggen voor de casting van Henry Zaga, die Roberto Da Costa/Sunspot speelt. Toch hoopt Zaga te mogen terugkeren voor een nieuw project, namelijk U.S.Avengers.

In The New Mutants speelt Zaga een Braziliaanse mutant met Afrikaanse roots, maar dit personage heeft in de Marvel-comics een donkerdere huidskleur dan Zaga, waardoor er nu wordt gesproken over een discriminatie op basis van huidskleur t.o.v. mensen met dezelfde etniciteit. Ondanks deze kritiek wil Zaga maar wat graag terugkeren en wel voor de U.S.Avengers.

Reactie
Zo zei Zaga: ''Ik zou zo graag een U.S.Avengers film maken! Ik ben er helemaal klaar voor! Ik ben nu natuurlijk ouder, volwassener en kijk er gigantisch naar uit. Ik heb er veel over gehoord en begon de strip te lezen voor mijn eigen plezier, maar het is een geweldig verhaal met zo veel mogelijkheden. Ik denk dat we er iets heel moois van zouden kunnen maken!''.

Het is wel te begrijpen dat Zaga hoopt dat het hiervan komt. In de U.S.Avengers-comics is hij de leider van de groep (al is dit wel onder een andere naam, namelijk Citizen V). Andere leden zijn Red Hulk, Squirrel Girl en Cannonball. Toch lijkt de kans klein dat het er op dit moment van gaat komen. Fox had namelijk plannen een The New Mutants-trilogie te maken, maar is sindsdien overgenomen door Disney, die blijkbaar, wat betreft de X-Men personages, met een schone lei willen beginnen.

NieuwsFilm

meest populair