Algemeen

'The New Mutants'-acteur zou maar wat graag terugkeren voor 'U.S.Avengers'

Henry Zaga wil opnieuw Sunspot spelen.

door Wouter Drummen om 15:07 in Algemeen
The New Mutants is alles behalve goed onthaald. De film wordt gelabeld als de slechtste X-Men film. De film werd bovendien lang geteisterd door allerlei problemen en recentelijk kwam regisseur Josh Boone ook nog eens onder vuur te liggen voor de casting van Henry Zaga, die Roberto Da Costa/Sunspot speelt. Toch hoopt Zaga te mogen terugkeren voor een nieuw project, namelijk U.S.Avengers.

In The New Mutants speelt Zaga een Braziliaanse mutant met Afrikaanse roots, maar dit personage heeft in de Marvel-comics een donkerdere huidskleur dan Zaga, waardoor er nu wordt gesproken over een discriminatie op basis van huidskleur t.o.v. mensen met dezelfde etniciteit. Ondanks deze kritiek wil Zaga maar wat graag terugkeren en wel voor de U.S.Avengers.

Reactie
Zo zei Zaga: ''Ik zou zo graag een U.S.Avengers film maken! Ik ben er helemaal klaar voor! Ik ben nu natuurlijk ouder, volwassener en kijk er gigantisch naar uit. Ik heb er veel over gehoord en begon de strip te lezen voor mijn eigen plezier, maar het is een geweldig verhaal met zo veel mogelijkheden. Ik denk dat we er iets heel moois van zouden kunnen maken!''.

Het is wel te begrijpen dat Zaga hoopt dat het hiervan komt. In de U.S.Avengers-comics is hij de leider van de groep (al is dit wel onder een andere naam, namelijk Citizen V). Andere leden zijn Red Hulk, Squirrel Girl en Cannonball. Toch lijkt de kans klein dat het er op dit moment van gaat komen. Fox had namelijk plannen een The New Mutants-trilogie te maken, maar is sindsdien overgenomen door Disney, die blijkbaar, wat betreft de X-Men personages, met een schone lei willen beginnen.

2 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Sunspot

Avatar

Kleine kans idd, film moet het sowieso goed doen, op een manier zeer populair zijn, karakters.

Moet film nog zien, maar zie het meer als losstaand xmen filmpje, wat horror, andere setting. Ben wel benieuwd

Marklar

Avatar

op die foto boven dit artikel zie je aan Maisie Williams wel hoelang het al geleden is dat deze opgenomen is. Toen was ze echt nog een meisje

NieuwsFilm

meest populair