Trailer 'The Batman' onthult grote overeenkomsten met 'Se7en'

Trailer 'The Batman' onthult grote overeenkomsten met 'Se7en'

Matt Reeves keek af bij David Fincher.

Trailers hebben vaak flinke overeenkomsten. De alleen al aan de opbouw en de muziek. Maar het kan nog een stapje verder. De trailer voor The Batman die ruim een week geleden werd vrijgegeven komt in veel opzichten overeen met de trailer voor de film Se7en uit 1995.

YouTuber Jonathan Burns zette de trailer voor de film van regisseur David Fincher en met acteurs als Brad Pitt en Morgan Freeman naast die van de DC-film van regisseur Matt Reeves. En dit leverde onderstaande video op. Best bizar eigenlijk hoe de trailer op elkaar lijken, niet?


UPDATE: De trailer van Se7en lijkt een edit te zijn van de maker. Desondanks een hoop overeenkomsten!

"Gisteren heb ik een bijna shot voor shot-vergelijkingstrailer geüpload voor de nieuwe trailer voor The Batman (2021) met David Finchers zeer vergelijkbare trailer voor Se7en (1995). Het is geen perfecte match, maar gezien alle overeenkomsten ben ik erg enthousiast over de volgende Batman-film," aldus YouTuber Jonathan Burns.

Met onder meer Bruce Wayne / Batman (Robert Pattinson) Selina Kyle / Catwoman (Zoë Kravitz), Edward Nashton / The Riddler (Paul Dano), Oswald Cobblepot / Penguin (Colin Farrell), Alfred Pennyworth (Andy Serkis), Commissioner James Gordon (Jeffrey Wright), Carmine Falcone (John Turturro) en Gotham District Attorney Gil Colson (Peter Sarsgaard) staat The Batman gepland voor oktober 2021.

NieuwsFilm

meest populair