Algemeen

Chadwick Boseman nog eenmaal terug als Black Panther

Maar in de animatieserie What If...?

door Jim Pedd om 22:30 in Algemeen
Acteur Chadwick Boseman zou nog niet helemaal klaar zijn als Black Panther. Volgens de laatste verhalen, is hij nog eenmaal te horen als T'Challa in de serie What If...?, waarvoor hij zijn werk al ingesproken had voor zijn overlijden.

De Marvel-ster werd in 2016 gediagnosticeerd met darmkanker en vocht vier jaar tegen de ziekte. Een strijd die hij in augustus verloor. Maar in de tussentijd was hij behoorlijk druk en speelde hij in een hele rits films. De meest herkenbare daarvan zijn vermoedelijk de Marvel-films, waarin Boseman te zien was als T'Challa.

Nog eenmaal
Marvel maakt voor streamingdienst Disney+ de animatieserie What If..., waarin verschillende situaties uit het Marvel Cinematic Universe heel anders voorgesteld worden. Dat zou ook gaan gelden voor een deel van het verhaal van T'Challa.

In een van de afleveringen wordt hij namelijk ontvoerd door Ravagers en dus niet Peter Quill. Hij wordt daarmee een heel andere versie van Star-Lord, met alle gevolgen van dien.

Gelukkig is het verhaal van Boseman in het MCU daarmee dus nog niet helemaal afgesloten!

30 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Maac

Avatar

Het 10de(!) artikel over Chadwick Boseman sinds zijn dood van 4 dagen geleden. Het zal wel lekker klikken.

leidenaar

Avatar

Maac jij zegt dus dat FT zijn dood gebruikt voor kliks? Smiley face Dat had ik al door toen velen commentaar hadden op het artikel hoe het verder moest met BP en ze dat negeerden en gewoon het artikel weer naar boven plaatsen. Smiley face Ach ja de een zijn dood is de ander zijn brood.

Master Of Films

Avatar

@Maac. Bedankt voor het tellen. Op naar de 11e. Smiley face

Filmtotaal is wel teleurstellend aan het worden. Omdat
What If...? namelijk een D+ TV SERIE is en GEEN film!!!!!
De laatste filmrol is die van Netflix.

Anyway, waar blijven de Instagram bikini foto's van een lekkere actrice? Wordt het niet eens tijd dat medewerkers van Filmtotaal daarop gaan zoeken ipv echt filmnieuws. Smiley face

Pascal08

Avatar

Waarom zouden bepaalde leden toch zo opzettelijk negatief reageren op de dood van deze jongeman, zou het misschien iets te maken hebben met zijn huidskleur en waar hij voor stond?

chefry1983

Avatar

@mof,

Niets mis met mooie dames in bikini

Master Of Films

Avatar

^
Daarom ook de vraag naar meer Smiley face
Het is immers komkomertijd Smiley face

Maac

Avatar

Pascal08 "Waarom zouden bepaalde leden toch zo opzettelijk negatief reageren op de dood van deze jongeman, zou het misschien iets te maken hebben met zijn huidskleur en waar hij voor stond?"
Ja Pascal, wij worden allemaal erg blij van de dood van een donkere jongeman. Ik probeerde mijn racisme te verbloemen, maar jou ontgaat niets. Chapeau, een sterk staaltje mensenkennis.

Artificialis

Avatar

^ Omdat niet iedereen sarcasme begrijpt zal ik er maar even bij zeggen dat wat Maac hierboven zegt, dat dat sarcastisch is.

Maac

Avatar

^Bedankt, ik vrees dat die disclaimer niet geheel overbodig is hier.

Het ironische is dat als Luke Perry 10 artikelen had gekregen en Chadwick Boseman maar 3, we waarschijnlijk wél raciaal gemotiveerd beklag zouden krijgen. Maar goed, laat ik niet terugvallen op hypotheses waar genoeg echte onzin uit de linkse hoek wordt geproduceerd.

Pascal08

Avatar

Als je je aangesproken voelt vooral reageren cq. happen.
Daar ben je volledig vrij in, als je je daadwerkelijk aangesproken voelt.
No disclaimer here.

Maac

Avatar

Haha daar gaat 'ie, door de achterdeur naar buiten.

Pascal08

Avatar

@artificialis, voor men het niet begreep mijn reactie was volledig gericht op degene die zich aangesproken voelden.
Degene die zich niet aangesproken voelen zullen hier zich niet door aangesproken voelen.
Mooi concept zo een muizenval.

Maac

Avatar

Laf concept waarbij je zelf geen standpunt hoeft in te nemen door iemand persoonlijk aan te spreken. Een muizenval zetten zonder het doel te hebben een muis te vangen.

leidenaar

Avatar

Ik vind het schandaliger als mensen positief op zijn dood reageren, waar hebben jullie het over?

Pascal08

Avatar

Je komt een beetje over als een klein kind dat zijn teen heeft gestoten aan de tafel en nu een ander de schuld daar van wilt geven. Volwassenheid en mannelijkheid zijn zo te zien niet je sterkste kanten. #wakandaforever

Maac

Avatar

Sorry Pascal, heb je het tegen mij?

Draven

Avatar

Pascal08 is een lullige troll. Die roept één ding en als mensen erop reageren dan moeten ze zich aangesproken voelen. Volgens mij staat die 08 voor zijn leeftijd.

Goku32

Avatar

Ik vind het erg voor die man. Maar om nou gelijk een heel Disney park om bouwen voor hem. Vind ik een beetje overdreven om te doen. Het is niet de enige zwarte acteur in Hollywood. Waar van een film wel leuk is,

Master Of Films

Avatar

Draven "Die roept één ding en als mensen erop reageren dan moeten ze zich aangesproken voelen."
Daarom niet (meer) op reageren, maar gewoon lekker negeren. Weet met je wie een goede discussie kan voeren, en dat is heel erg duidelijk dat je niet bij die persoon moet wezen. So don't feed the troll. Smiley face

Pascal08

Avatar

Je moet niks hoor Draven. Het is allemaal eigen motivatie.
Dat een simpel muizenvalletje bepaalde leden hier blootlegt is gewoon prachtig.
Het is echt heel belangrijk dat je mijn eerste reactie goed leest voor je vervolgens gaat reageren.

Maac

Avatar

Ach, laat hem maar. Het doel was niet om een racist te ontmaskeren, maar om iemand ervoor uit te maken zonder daar zelf verantwoordelijkheid te hoeven nemen. Dat is gelukt.

Hyenas

Avatar

@Maac;

Filmtotaal heeft altijd al veel Marvel en DC nieuws gehad. Dat is toch echt niets nieuws. Nu is er een acteur overleden op een jonge leeftijd van een van de meest succesvolle Marvel films ooit en dat in combinatie met een gebrek aan film nieuws in het algemeen in deze corona tijden maakt het voor mij alleen maar logisch dat ze het vaker erover zullen hebben.

De vergelijking met Luke Perry begrijp ik ook niet. Chadwick Boseman was op het hoogtepunt van zijn carriere, iets wat totaal niet het geval was voor Luke Perry. Bij Perry was het ook al een tijdje duidelijk dat hij ziek was, bij Boseman kwam het uit de lucht vallen. Als Chris Evans of Chris Hemsworth was overleden hadden we ook 10 posts gezien over hen.

Ik stoor me meer aan de zoveelste bikini post en niet aan dit soort posts.

Maac

Avatar

^Ik stoor me eraan, dat betekent niet dat ik hetzelfde van jou verwacht.
Ik trek openbaar de content van Filmtotaal in twijfel en de enige reden waarom daar commentaar op komt is omdat mensen hier weer een kans zien om een ander te betichten van racisme. Iets wat niet gebeurt bij de bikini-artikelen.

Mijn stuk over Luke Perry heb je niet goed begrepen, dat zou je nog eens kunnen lezen.

Hyenas

Avatar

@Maac; Ik begrijp je en zie helemaal niets racistisch in wat je zegt maar ik leg het alleen bij je terug dat ik de keuze van Filmtotaal begrijp en ik de posts juist wel kan waarderen. Gevalletje agree to disagree zullen we maar zeggen over de hoeveelheid van de posts.

Black Panther vond ik een enorm vermakelijke film en Boseman een top acteur. Blijkbaar lezen mensen graag momenteel over hem en ik ben er een van. Dit is nou eenmaal het "grote nieuws" op het moment en het is niet zo dat ander nieuws niet wordt gedeeld.

Maac

Avatar

^We zijn het dus eens. Het klikt lekker.

Hyenas

Avatar

^ Het kan soms nog best civiel en leuk zijn hier ;).

Maac

Avatar

^Als je de juiste treft ;)

Master Of Films

Avatar

Mooi, dat er alsnog een normale gesprek wordt gevoerd ipv bizarre doelen te hebben. Eind goed, al goed Smiley face

Maac

Avatar

Smiley face

NieuwsFilm

meest populair