Celebrity

Keanu Reeves redde jaren geleden een gestrande Octavia Spencer

De zoveelste goede daad van een goed mens.

door FilmTotaal om 09:27 in Celebrity
Het is alom bekend dat John Wick-ster Keanu Reeves mensen helpt die het moeilijk hebben. Van grote tot kleine daden - Reeves doet graag wat voor een ander. De beste man is gisteren 56 jaar geworden en om dat te vieren besloot actrice Octavia Spencer haar collega in het zonnetje te zetten.

De 50-jarige Amerikaanse deed dat in het praatprogramma van Meredith Vieira. Ze onthulde dat Reeves haar in de jaren 90 hielp toen ze nog helemaal niet in Hollywood aan het werk was als actrice. Ze was zelfs onderweg naar Los Angeles voor haar acteercarrière toen ze met een probleem te maken kreeg.


Lief
"Mijn auto had het midden op een druk kruispunt begeven," begint Spencer. "En je moet weten dat ik mijn auto altijd onder een boom parkeerde zodat vogels zich erop konden uitleven. Ik had hem nog nooit gewassen en hij was echt vies."

"Ik was op weg naar een auditie toen mijn auto kapotging. En niemand wilde helpen omdat de auto zo vies was. Totdat Keanu Reeves verscheen. Hij zat op een motor, had zijn helmpje en zonnebril op en vroeg: 'Hé, heb je hulp nodig?' Ik maak geen grapje."

Volgens Spencer gaf de held uit Speed haar wagen een duwtje zodat ze naar een veilige plek kon rijden. Als blijk van waardering heeft ze besloten alle Keanu Reeves-films te bekijken. "Tijdens de openingsweekenden ben ik er weer," eindigt ze. "Het maakt niet uit wat hij gemaakt heeft, want wat hij voor mij deed was ontzettend lief."

NieuwsFilm

meest populair