Celebrity

Miley Cyrus haalt keihard uit naar ex-vriendjes: "Ze zijn allemaal dood voor mij"

De zangeres trekt direct de deur achter zich dicht na een relatiebreuk.

door FilmTotaal om 14:21 in Celebrity
Hoewel Miley Cyrus er niet veel moeite mee heeft om na een relatiebreuk verder te gaan met haar leven, vindt ze het wel vervelend hoe daar vervolgens over wordt geschreven in de media. De Wrecking Ball-zangeres zag in een paar jaar tijd onder meer haar relatie met Liam Hemsworth en Cody Simpson stranden, maar volgens Cyrus bestaan die mannen niet meer voor haar.

Miley Cyrus hekelt hoe haar breuk met Liam Hemsworth is verlopen en welke verhalen daar in de media over verschenen.

"Ik vond het niet zozeer vervelend dat ik en iemand van wie ik hield ons allebei realiseerden dat we niet meer zoveel van elkaar hielden als voorheen. Dat is prima en kan ik accepteren", vertelt ze in de podcast van Joe Rogan, "maar wat ik niet kan accepteren is het feit dat je vervolgens als slechterik wordt neergezet in alle verhalen en roddels".

En dooorrr
De zangeres vertelt er geen moeite mee te hebben om door te gaan met het leven wanneer zij eenmaal een punt achter een verhouding heeft gezet.

"Meerdere mannen in mijn leven hebben me verteld dat ik koud, kil en gemeen ben, omdat ik direct de deur achter me dichttrek als een relatie uitgaat", zegt ze daarover. "Als het klaar is, dan is het klaar en tijd om verder te gaan. Je bent dan dood voor mij".

Met deze boodschap hoopt Cyrus andere vrouwen te inspireren niet te lang stil te staan bij een relatiebreuk.

NieuwsFilm

meest populair