3 kneitergoede films die nu gewoon op Netflix staan

3 kneitergoede films die nu gewoon op Netflix staan

Ontdek de goudmijn die Netflix te bieden heeft!

Elke week voegt Netflix heel wat films toe aan zijn catalogus. Daar zitten soms mooie films tussen en soms wat minder mooie. In dit artikel lichten we de vijf beste toevoegingen uit en bieden we je een overzicht met andere interessante producties die nu beschikbaar zijn.

I'm Thinking of Ending Things (2020)
Bekijk de afbeeldingRegie: Charlie Kaufman | Cast: Jessie Buckley, Toni Collette, Jesse Plemons, e.a.
Een jonge vrouw twijfelt over haar relatie met Jake, maar gaat toch akkoord om zijn ouders te ontmoeten. Daarvoor moeten de twee een behoorlijk lange autorit maken. Onderweg wordt het stel verrast door een zware sneeuwstorm. Eenmaal aangekomen bij de boerderij, wordt de vrouw al snel geconfronteerd met allerlei vreemde zaken, waardoor ze begint te twijfelen over alles en iedereen.

A Star Is Born (2018)
Bekijk de afbeeldingRegie: Bradley Cooper | Cast: Lady Gaga, Bradley Cooper, Sam Elliot, e.a.
Jackson Maine, een beroemde countryster, kampt met een behoorlijke alcoholverslaving. Wanneer hij na een optreden een bar bezoekt en daar de jonge, nog niet ontdekte zangeres Ally ontmoet, wordt hij op slag verliefd op haar. Maine besluit haar mee te vragen op tour. En terwijl Ally's ster rijst, raakt Maines carrière juist steeds verder in het slop.

Birdman (2014)
Bekijk de afbeeldingRegie: Alejandro González Iñárritu | Cast: Michael Keaton, Edward Norton, Emma Stone, e.a.
De gevallen Hollywoodster Riggan Thomson - ooit wereldberoemd als de gevleugelde superheld Birdman - hoopt met een nieuw theaterproject op Broadway een ultieme comeback te maken en zijn leven weer op te pakken. De vergeten acteur kwijnt echter steeds verder weg in zijn depressie en persoonlijke problemen. En tot overmaat van ramp wordt hij ook nog eens achternagezeten door zijn vroegere alter-ego.

NieuwsFilm

meest populair