Celebrity

Opgewarmde Bella Thorne in uitdagende bikini op Insta-beelden

De opvallende actrice ziet er zomers uit.

door FilmTotaal om 09:01 in Celebrity
Afgelopen weken was actrice Bella Thorne flink in het nieuws en dat was niet doordat ze een hoofdrol speelt in één of andere opvallende film. Ze maakt namelijk reclame voor de website Onlyfans waarop ze uiteindelijk niet compleet naakt verscheen.

Op Instagram duiken ook regelmatig foto's op van de actrice die alleen al over 2020 te zien is in drie films. Dit zijn Infamous, Chick Fight, Masquerade, Girl en The Babysitter: Killer Queen. De laatste verschijnt binnenkort op Netflix.

Opvallende bikini voor Thorne!
Op Instragram heeft Bella nu een heel korte videobeeld gezet waarin ze te zien is in een wel erg zomerse bikini. Eerder verschenen van de beelden al enkele foto. Meer dan "📦😘" plaatste Bella niet bij de beelden.


Zien hoe de 22 jarige Thorne eruit ziet in haar zomerse witte bikini? Check de korte videoflits dan op haar Instagram-pagina.

Mocht je het afvragen waarvan je Bella kent? Mogelijk zag je haar in films als Blended (2014), The DUFF (2015), Alvin and the Chipmunks: The Road Chip (2015) of Amityville: The Awakening (2017).

NieuwsFilm

meest populair