Meer Harry Potter-personages in 'Fantastic Beasts 3'?

Meer Harry Potter-personages in 'Fantastic Beasts 3'?

Komen er meer bekende Potter-personages terug naar de sequelfilms?

In 2018 verscheen Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald en daarin waren onder meer de Harry Potter-personages Albus Dumbledore en Minerva McGonagall te zien. Zien we in Fantastic Beasts 3 nog meer bekende Potter-figuren?

In gesprek met The Movie Dweeb ging Dan Fogler, die de rol speelt van Jacob Kowalski, in op het gerucht dat we in deel drie het Potter-personage Rubeus Hagrid te zien krijgen. "'Er zou een Hagrid-cross-over kunnen zijn, wat heel interessant zou zijn. Is dat wat mensen zeggen? Dat wist ik niet."

Ook suggereerde hij dat zijn personage misschien wel de adoptievader van Hagrid zou kunnen worden. "[Hagrids moeder Fridwulfa] bestaat in die tijd en wie weet komt ze naar Newt en ze zegt: 'Ik heb mijn zoontje, kun je voor hem zorgen?' En Newt is dan van: 'Nou, ik heb het een beetje druk.' En dan zeg ik: 'Oké, ik zal voor dit gigantische kind zorgen,'" grapte Fogler.

Tijdreizen in Fantastic Beasts 3
Fogler denkt dat het tijdreizen ook kan zorgen voor de introductie van meer bekende personages. "Door dat Time-Turner-gebeuren zou je echt iedereen kunnen laten verschijnen," zei Fogler over het magische tijdreisapparaat. "Hermoine komt per ongeluk in beeld of zoiets, een soort easter egg."

David Yates' Fantastic Beasts 3 staat gepland voor 12 november 2021. De opnames zouden plaatsvinden van oktober 2020 tot en met februari 2021.

NieuwsFilm

meest populair