Celebrity

Marvel-acteur Michael Rooker (65) overleeft 'pittige strijd' tegen het coronavirus

Rooker laat op Facebook weten een vervelende periode achter de rug te hebben.

door FilmTotaal om 10:55 in Celebrity
Michael Rooker (Guardians of the Galaxy, The Walking Dead) is besmet geweest met het coronavirus. Dat heeft de acteur laten weten in een persoonlijk bericht op Facebook. Volgens Rooker (65) heeft hij door het virus een "behoorlijk pittige" periode achter de rug.

"Ik denk dat de meesten van jullie het al wel door hadden waarom ik de afgelopen periode in zelfisolatie heb doorgebracht, maar laat ik voor de duidelijkheid zeggen dat ik heb gestreden tegen het coronavirus", schrijft hij in zijn post.

"En dat is echt een hele strijd geweest, kan ik jullie vertellen. En te midden van dit epische gevecht ben ik ook voor mijzelf tot de conclusie gekomen dat er niet veel is wat je extern kunt doen tegen het virus als het eenmaal je lichaam is binnengedrongen", vervolgt Rooker, die benadrukt dat dit zijn persoonlijke opvatting betreft en niet de conclusie is van een of ander wetenschappelijk onderzoek.

Rooker vertelt geen extra medicatie, vitaminen en supplementen te hebben gebruikt. "Ik was bang dat dergelijke middelen me op dat moment meer kwaad dan lief zouden doen", licht hij toe.NieuwsFilm

meest populair