Celebrity

Cardi B haalt hard uit naar 'racistische Trump-supporters'

De rapster geeft Trump de schuld van dit soort incidenten.

door FilmTotaal om 11:21 in Celebrity
Rapster en actrice Cardi B heeft op social media uitgehaald naar Trump-aanhangers die haar jongere zusje Hennessy zouden hebben belaagd na gedoe over een parkeerplaats bij het strand. Ook deelde ze de heftige beelden van het incident.

Cardi B (27) heeft op Instagram videobeelden geplaatst waarin te zien is hoe haar zus Hennessy (24) en een vriendin dit weekend werden lastiggevallen door twee mannen en vrouw, die haar op agressieve wijze probeerden te dwingen om haar auto weg te halen.

Het popidool laat weten helemaal klaar te zijn met deze 'racistische Trump-aanhangers' (een van de mannen droeg een kenmerkend rood Make America Great Again-petje).

"De enige reden waarom deze racistische MAGA-aanhangers lynchen, racistische politieagenten schieten en zwarte mannen doden, is dat hun leider hen het idee geeft dat ze dat kunnen doen", schrijft Cardi, zelf een uitgesproken aanhanger van de Democratische presidentskandidaat Joe Biden, in een boos bericht.

"Mijn zusje kon vandaag geeneens haar auto parkeren zonder dat deze man haar vriendin lastigviel. Maar zodra de camera's tevoorschijn kwamen, begonnen ze poeslief te doen".

NieuwsFilm

meest populair