Zendaya reageert op geruchten 'Kill Bill Vol. 3'

Zendaya reageert op geruchten 'Kill Bill Vol. 3'

Is ze straks de dochter van Vernita Green?

Als het aan Vivica A. Fox ligt, speelt Zendaya straks haar fictieve dochter in een potentieel Kill Bill Vol. 3. Zendaya laat nu weten dat ze het een eer vindt en ze gevleid is.

Fox speelde de rol van Vernita Green, a.k.a. Copperhead in de films van Quentin Tarantino. Wat Fox betreft, zou de sterrenkracht van Zendaya er wel toe moeten kunnen leiden dat de film groen licht krijgt. Zij zou dan wraak moeten nemen op Uma Thurmans Bride.

Helemaal vereerd
In de eerste momenten van Kill Bill neemt de Bride wraak op Vernita Green voor de moord op haar man, vriendinnen en moordpoging op haarzelf. Dat doet ze uiteindelijk voor de ogen van Nikkia, de dochter van Vernita. Al jaren gaan er verhalen rond over een mogelijke derde film waarin we zien hoe Nikkia wraak neemt.

Zendaya voelt zich "vereerd" door het voorstel van Fox. "Ik zag het! Ik voelde me echt heel erg vereerd toen ze dat zei. Natuurlijk is ze ongelofelijk en ik vind het heel vleiend dat ze aan mij zou denken. Maar weet je het, het is nog maar een idee. Maar het internet kan goed aan de haal met dit soort dingen en het helemaal opblazen."

NieuwsFilm

meest populair