Celebrity

Opvallende Rita Ora heeft fors decolleté op Insta-foto's

De actrice / celeb ziet er netjes, maar ook heel fancy uit zeg maar.

door FilmTotaal om 18:54 in Celebrity
Als zangeres ken je Rita Ora misschien van nummers als Hot right now (2012), Black widow (2014), Your song (2017), Anywhere (2017), Let you love me (2018) en Ritual (2019). Maar ze is ook veelvuldig te zien op het witte doek!

Je kent haar mogelijk uit de drie Fifty Shades-films die tussen 2015 en 2018 vele bioscoopbezoekers trok en mogelijk ook uit Pokémon Detective Pikachu uit 2019. Ook haar instagram is goed bekeken. Rita verzamelde namelijk al zo'n 16 miljoen volgers.

"Er na en er voor 🙃 met een grote grijns aan het eind.. Fijne maandag allemaal 💫," schrijft ze bij onderstaande foto's (via de link). Rita verdiende een dik half miljoen vind-ik-leuks met het setje waarbij haar forse decolleté ongetwijfeld het meest opvalt.


Zien hoe de 29 jarige Ora eruit ziet met de forse inkijk op de reeks van vier foto's? Check deze dan op haar Instagram-pagina.

Ook komende periode zien we Rita in films, namelijk de fantasydramafilm Wonderwell ook met wijlen Carrie Fisher en het actiedrama Twist ook met Michael Caine en Lena Headey.

NieuwsFilm

meest populair