Celebrity

Salma Hayek met flinke inkijk op Insta-foto

Throwback Thursday #TBT met Salma Hayek!

door FilmTotaal om 13:01 in Celebrity
Recent werd actrice Salma Hayek 54 jaar, maar nog steeds ziet ze eruit zoals we haar kennen uit de eerste films in haar carrière. Uiteraard kennen we haar als Santanico Pandemonium in From Dusk till Dawn (1996), maar rond die tijd was ze ook te zien in films als Desperado (1995) en Wild Wild West (1999).

Maar ook tegenwoordig is ze nog vaak te zien op het witte doek. Zo zien we haar begin volgend jaar als het Marvel-personage Ajak in Eternals en keert ze terug als Sonia Kincaid in The Hitman's Wife's Bodyguard.

Als dat niet voldoende voor je is, dan kun je uiteraard iedere dag even spieken op haar Instagram om te zien of ze niet wat nieuws heeft geplaatst. Aangezien het gisteren donderdag oftewel Throwback Thursday #TBT was, deelde ze met ons een aantal foto's uit de oude doos. "Pearls of wisdom. Perlas de sabiduría #tbt #pearls," schreef de mooie Hayek er bij.


Zien hoe de 54 jarige Salma Hayek eruit zag op half haar leeftijd, met een mooie jurk en flinke inkijk? Check deze dan op haar Instagram-pagina.


NieuwsFilm

meest populair