Celebrity

'Titanic'-icoon Kate Winslet diep door het stof voor samenwerking Woody Allen en Roman Polanski

De actrice vertelt veel spijt te hebben van haar eerdere carrièrekeuzes.

door FilmTotaal om 12:32 in Celebrity
Actrice Kate Winslet heeft er ontzettend veel spijt van dat zij ooit met de voor seksueel wangedrag onder vuur liggende regisseurs Woody Allen en Roman Polanski heeft samengewerkt. "Kon ik de tijd maar terugdraaien", verzucht Winslet in een interview met Vanity Fair.

Winslet was te zien in Allens Wonder Wheel (2017) en Polanski's Carnage (2011), maar zou die titels het liefst van haar cv willen halen. "Ik vraag me echt af waarom ik in godsnaam samen heb gewerkt met Woody Allen en Roman Polanski", verzucht ze in het blad.

De Titanic-ster vindt het onbegrijpelijk dat Hollywood Allen en Polanski zolang de hand boven het hoofd heeft gehouden. "Ik kan gewoon niet begrijpen waarom deze twee mannen altijd en voor zolang op een voetstuk zijn geplaatst door de filmindustrie. Het is verdomme een schande", zegt ze.

Winslet vindt dat zij daar zelf ook een aandeel in heeft gehad. "En ik moet mijn verantwoordelijkheid nemen voor het feit dat ik met beiden heb gewerkt", benadrukt ze. "Ik kan de tijd helaas niet terugdraaien en worstel oprecht met die spijtgevoelens, maar wat hebben we als we niet in staat zijn om daar gewoon eerlijk over te zijn?"

NieuwsFilm

meest populair