Trailer 'Rifkin's Festival' van Woody Allen

Trailer 'Rifkin's Festival' van Woody Allen

De film zal volgende week zijn wereldpremière kennen, maar of hij ook in de bioscoop te zien zal zijn is nog maar de vraag...

Woody Allen ligt ten gevolge van diverse aanklachten al een tijdje onder vuur. Zelfs zijn eigen geadopteerde dochter, Dylan Farrow, heeft Allen ervan beschuldigd haar in 1992 op 7-jarige leeftijd te hebben misbruikt. Dit heeft de regisseur tot op heden echter altijd ontkend. Ondanks het feit dat Allen dus wat minder makkelijk aan de bak komt, gaat hij gewoon verder met het maken van films.

Zijn volgende film, Rifkin's Festival, gaat 18 september tijdens het San Sebastián Film Festival in wereldpremière. De eerste trailer van de romantische komedie is nu dan ook vrijgegeven en is hieronder te bekijken.



Wat te verwachten?
Het verhaal gaat over een Amerikaans koppel, vertolkt door Gina Gershon en Wallace Shawn, dat naar het San Sebastián Film Festival trekt. Zij begint er een affaire met een beroemde Franse regisseur (Louis Garrel) en hij wordt er verliefd op een lokale vrouw (Elena Anaya).

Allen's vorige film, A Rainy Day in New York, die geproduceerd werd door Amazon Studios, werd in eerste instantie niet eens uitgebracht. Uiteindelijk mocht de film toch in sommige Europese landen draaien. Acteurs Timothée Chalamet en Rebecca Hall, die beiden belangrijke rollen hebben in de film, lieten zich daarna negatief uit over hun samenwerking met de regisseur en doneerden hun volledige salaris aan goede doelen. Het is echter nog maar de vraag of Rifkin's Festival een officiële release zal krijgen, maar tot dusverre is nog niks gepland.

NieuwsFilm

meest populair