Officieel: 'Fast & Furious 9' gaat echt de ruimte in!

Officieel: 'Fast & Furious 9' gaat echt de ruimte in!

Het gaat dan toch gebeuren: Fast & Furious in Space.

De afgelopen jaren waren er al wilde berichten dat de Fast & Furious-franchise uiteindelijk ook de ruimte in zou gaan. En dat gaat in Fast & Furious 9 ook echt gebeuren. Eerder liet Chris "Ludacris" Bridges al iets blijken en nu bevestigde actrice Michelle Rodriguez in de show SiriusXM de ruimtetrip.

"Hoe hebben jullie dat ontdekt," was de reactie van Rodriguez. "Mensen beginnen achter de schermen te praten, man. Als een film niet verschijnt, beginnen er dingen uit te komen. Niemand mocht dat weten."

Rodriguez in de ruimte?
"Oh, nou, nee, dat ga ik niet, ik niet. Ik heb niet het geluk om de ruimte te gaan, maar we hebben wel een vrouwelijke schrijver gevonden en we hebben veel liefde in deze film gestoken, vind ik. Dankzij Justin Lin hebben we iets meer aandacht kunnen geven aan de meiden in de film. En ik heb goede hoop dat dit terugkomt in het eindproduct," was de reactie van Rodriguez op de vraag of haar personage de ruimte in gaat.

Justin Lins Fast & Furious 9 moest in mei 2020 verschijnen, maar werd door de coronacrisis verplaatst naar begin april 2021.



NieuwsFilm

meest populair