Ewan McGregor snapt negatieve ontvangst 'Star Wars'-prequels wel

Ewan McGregor snapt negatieve ontvangst 'Star Wars'-prequels wel

Maar hij ziet dat de films nu ook geliefd zijn.

Acteur Ewan McGregor sprak recent met Empire Magazine. Hij vertelde over de Star Wars-prequels, waarin hij de rol van Obi-Wan Kenobi speelde. Tijdens het gesprek blijkt de acteur behoorlijk wat begrip te voelen voor de fans die zich gefrustreerd voelen.

"Onze films waren niet heel geliefd toen ze uitkwamen, maar mijn generatie hield van de eerste films," begon McGregor. "Ik geloof dat de mensen van onze generatie zich zo wilden voelen als ze zich voelden toen de eerste drie films uitkwamen. Maar toen waren ze nog kinderen. En George [Lucas] wilde onze films een andere richting in brengen, hij had een heel ander plan. Ik weet nog dat het een moeilijke tijd was."

Nu wel geliefd
Volgens de acteur zijn de films nu wel geliefd. "Al die jaren later weet ik dat onze films bedoeld waren voor de generatie waar ze voor gemaakt waren, voor de kinderen van dat moment. Zij vonden ze echt heel leuk. Ik heb mensen ontmoet voor wie de films heel veel betekenen, meer dan de eerste drie en ik denk dan altijd: 'Maak je een grapje?'"

Gelukkig is het Obi-Wan Kenobi waar fans helemaal blij mee waren en krijgt hij nog een serie op Disney+.

NieuwsFilm

meest populair