Celebrity

Naya Rivera (Glee) riep tevergeefs om hulp voor tragische verdrinkingsdood

Dat heeft haar zoontje verteld aan het team dat de verdrietige zaak heeft onderzocht.

door FilmTotaal om 12:55 in Celebrity
Naya Rivera heeft voordat zij verdronk nog tevergeefs om hulp proberen te roepen. Dat heeft haar vierjarige zoontje Josey verteld aan het team dat de fatale dood van de actrice heeft onderzocht, zo valt te lezen het officiële autopsie- en onderzoeksrapport.

Naya Rivera (33) kwam op woensdag 8 juli om het leven. De Glee-actrice had die dag een bootje gehuurd om met haar zoontje te kunnen varen over Lake Piru, een groot stuwmeer in Californië. Na een duik in het water ging het mis. De twee werden vermoedelijk verrast door een sterke onderstroom en Rivera kon alleen haar zoontje terug in veiligheid brengen. De officiële doodsoorzaak is verdrinking.

In het nieuw verschenen autopsierapport worden nieuwe details onthuld over Rivera's dood. Het onderzoeksteam heeft geconcludeerd dat Rivera last had van duizeligheidsklachten, die mogelijk verergerden in het water en dus wellicht ook een rol hebben gespeeld bij haar overlijden. De actrice verkeerde verder in goede gezondheid en was niet suïcidaal.

Rivera's dood wordt dan ook omschreven als een 'tragisch ongeval'. Helemaal hartverscheurend is dat de actrice nog om hulp heeft geroepen volgens haar zoontje. "Hij hoorde haar 'help' roepen en ze stak nog een arm in de lucht. Vervolgens verdween ze onder water", schrijven de onderzoekers in hun eindrapport.

NieuwsFilm

meest populair