Celebrity

'Captain America'-acteur Chris Evans lekt volledige naaktfoto van zichzelf uit

Chris Evans toont per ongeluk iets meer dan 'America's ass'.

door FilmTotaal om 08:50 in Celebrity
Chris Evans heeft per ongeluk een foto van zijn geslachtsdeel laten zien in een Instagram-video. Hoewel de acteur de beelden snel weer verwijderde, hebben fans screenshots weten te maken die nu helemaal viraal gaan. Zij raken maar niet uitgepraat over deze pijnlijke blunder.

Chris Evans (39) deelde zaterdagavond een filmpje met zijn 5.7 miljoen Instagram-volgers waarin hij een potje Heads Up speelt. Daarvoor had Evans het beeld op zijn telefoonscherm opgenomen, maar daarbij was hij vergeten om de laatste seconden van de video weg te knippen waarin zijn galerie vol persoonlijke foto's en video's te zien is. Op een van de foto's is zijn geslachtsdeel te zien.

Snel in actie
De Captain America-ster had snel door dat er iets fout was gegaan en haalde de beelden snel offline. Maar het kwaad was toen al geschied. Screenshots van Evans' naaktfoto circuleerden al snel rond op internet en de acteur werd trending. Zijn team probeert de beelden volledig van het internet te krijgen.

Voor en van wie?
Fans denken dat de foto bedoeld was voor actrice Lily James, met wie Evans sinds kort lijkt te daten. Andere denken dat niet Evans' geslachtsdeel te zien is, maar dat van zijn broer Scott. Maar waarom hij die foto op zijn telefoon heeft staan, is dan nog een groter raadsel.

NieuwsFilm

meest populair