Oscarwinnaar betreurt werken met topregisseurs

Woody Allen en Roman Polanski in verdomhoekje.

Filmmakers Woody Allen en Roman Polanski wonnen Oscars en werkten samen met de allergrootste sterren uit Hollywood. Maar ze hebben ook een duistere kant aangezien ze worden verdacht van seksueel misbruik van minderjarigen.

Nu is het Kate Winslet (Titanic) die zegt te worstelen met het feit dat ze met beide regisseurs samenwerkte. De actrice werkte nog vrij recent samen met de namen. In 2011 was ze te zien in Polanski's Carnage en in 2017 in Allens Wonder Wheel.

"Ik moet de verantwoordelijkheid nemen voor het feit dat ik met beiden heb samengewerkt. Ik kan de klok niet terugdraaien," aldus Winslet tegenover Vanity Fair.

Een schande
"Woody Allen is een geweldige regisseur, net als Roman Polanski, en ik had een fantastische ervaring door met hen allebei te werken," aldus Winslet die nu flink spijt heeft. "Het is nu ongelofelijk hoe die mannen zo lang op handen werden gedragen, door hele filmindustrie. Het is een schande."

Allen werd door zijn ex-partner Mia Farrow en adoptiedochter Dylan Farrow beschuldigd van het seksueel misbruiken van Dylan. Polanski is vaker beschuldigd van het verkrachten van actrices, onder meer een dertienjarig meisje in de jaren 70.

NieuwsFilm

meest populair