Netflix aast op regiedebuut 'Bruised' van Halle Berry

Netflix aast op regiedebuut 'Bruised' van Halle Berry

De streamingdienst is bereid er zo'n 20 miljoen dollar voor op de tafel te leggen.

Halle Berry is natuurlijk voornamelijk bekend als actrice, maar nu heeft ze ook haar eigen film gemaakt, genaamd Bruised. Nog voor de wereldpremière van haar film tijdens het Toronto International Film Festival heeft Netflix al laten weten interesse erin te hebben.

De streaminggigant hoopt de rechten van de film te kunnen kopen voor maar liefst zo'n 20 miljoen dollar. Ondanks het feit dat Netflix al meerdere keren heel wat meer heeft uitgegeven (zoals o.a. aan Martin Scorsese's The Irishman en The Gray Man van de Russo broertjes) is dit een hele smak geld, vooral voor een regiedebuut. Berry is echter een bekende naam en Netflix is op zoek naar grote projecten. Die zijn als gevolg van de coronacrisis namelijk niet zo gemakkelijk te vinden.

Het verhaal
Berry nam, buiten de regie, eveneens de hoofdrol voor haar rekening. Zij speelt een aan lager wal geraakte mixed martial arts-alteet, genaamd Justice. Zij is al een tijdje gestopt met vechten maar wanneer ze deelneemt aan een underground gevecht krijgt ze de smaak weer te pakken en wil ze een comeback maken. Wanneer haar zoon die ze verwaarloosd heeft echter plots opduikt, lijken haar plannen in het water te vallen en wordt ze geconfronteerd met haar verleden.

NieuwsFilm

meest populair