Marvel kan deze superhelden weer snel gebruiken!

Marvel kan deze superhelden weer snel gebruiken!

Iron Fist en Luke Cage weer van Netflix naar Marvel.

De afgelopen jaren waren personages als Daredevil, The Punisher, Jessica Jones, Iron Fist en Luke Cage dé Marvel-gezichten van Netflix. Tussen oktober 2018 tot februari 2019 werd duidelijk dat de series in het DefendersVerse allemaal waren gecanceld.

In het contract met Netflix stond dat personages niet door Marvel gebruikt mochten worden tot twee jaar na de laatste release. Komende maanden keren de rechten van de vele personages terug naar Marvel Studios en dat betekent dat deze gebruikt kunnen worden in de bioscoopfilms en Disney+ series binnen het Marvel Cinematic Universe.

Iron Fist en Luke Cage
Als eerste keren de rechten van Iron Fist en Luke Cage terug naar Marvel. De personages werden in de Netflix-series gespeeld door Finn Jones en Mike Colter. De shows rond deze figuren werden in oktober 2018 gestaakt en dat betekent dat de rechten volgende maand terugkeren naar Marvel.

De kans is groot dat Marvel Studios rustig aandoet met het opnieuw introduceren van deze "Marvel Street-Level Heroes". Fans hopen nog altijd dat de Netflix-acteurs in de rollen terugkeren. Nadeel is dat de Marvel-series van Netflix stevig R-rated zijn.

NieuwsFilm

meest populair