Weer stomme fout in 'Avengers: Endgame' ontdekt

Weer stomme fout in 'Avengers: Endgame' ontdekt

De eindstrijd zit vol kleine, maar stomme fouten.

Sinds het verschijnen van Anthony en Joe Russo's Avengers: Endgame duiken er doorlopend allerlei fouten op in die film, vooral tijdens het grootse eindgevecht in het slotstuk. Nu is er een fout met Captain America ontdekt.

Eerder werd bekend dat we Ant-Man (Paul Rudd) zowel in zijn normale vorm als grote Giant-Man vorm zien, dat Doctor Strange (Benedict Cumberbatch) zijn Eye of the Agamotto weer draagt en dat de schurk Cull Obsidian twee keer te zien is. Nu is er een fout met het schild van Chris Evans' Captain America ontdekt.

Heel schild Captain America
Op Reddit onthulde een oplettende kijker dat er een shot in Avengers: Endgame zit waarin het schild van Captain America weer heel is. Even daarvoor werd deze nog gebroken door Josh Brolins Thanos. Check onderstaand screenshot maar.

Bekijk de afbeelding
Uiteraard zijn dit dusdanig kleine foutjes die je waarschijnlijk niet eens zag toen je de film voor de eerste (en mogelijk enige) keer keek. Uiteraard geeft dit wel aan dat Marvel Studios de fouten zelf ook niet heeft gezien en dat onderstreept dat er een flinke druk lag op het productieproces.



NieuwsFilm

meest populair