McG aast op een trilogie van 'The Babysitter' (als het publiek dat wil)

Komt er nóg een laatste afsluitende deel?

Arjen Rooseboom 15 september 2020 12:17 in Algemeen
Het is geen grote blockbuster, maar toch weten The Babysitter en momenteel diens vervolg blijkbaar genoeg mensen te vermaken.

De eerste film verscheen in 2017 op NETFLIX en deze maand ging Killer Queen in première op de streamingdienst met zowel oude als nieuwe gezichten. Maar zou dit zelfs een horror-drieluik kunnen worden?

Regisseur McG geeft antwoord: "Er zijn altijd drie stappen in dit verhaal geweest. De eerste is puber Cole die vreemde gevoelens krijgt van zijn volwassen babysitter. Bij de tweede stap bevindt hij zich in een fase waar hij liefde kan ervaren en dat gebruikten we. Ik wil het nog niet hebben over de derde stap in het leven van Cole, maar mochten de fans deze ook leuk vinden, dan zijn we daar klaar voor. Dus laten we afwachten".

WAARSCHUWING: Hieronder staat een kleine spoiler!
Een mid-credit-scene laat genoeg ruimte open (het Devil's Book uit het origineel blijkt nog steeds erg intact te zijn) voor een derde hoofdstuk.

Maar alles hangt dus af van het succes van Killer Queen die de reacties voorlopig splitst. Critici zijn niet echt te spreken, maar tot nu toe staat de film in de Top-10 van meest gestreamde titels. Heb jij hem al gezien?

NieuwsFilm