Algemeen

McG aast op een trilogie van 'The Babysitter' (als het publiek dat wil)

Komt er nóg een laatste afsluitende deel?

door Arjen Rooseboom om 12:17 in Algemeen
Het is geen grote blockbuster, maar toch weten The Babysitter en momenteel diens vervolg blijkbaar genoeg mensen te vermaken.

De eerste film verscheen in 2017 op NETFLIX en deze maand ging Killer Queen in première op de streamingdienst met zowel oude als nieuwe gezichten. Maar zou dit zelfs een horror-drieluik kunnen worden?

Regisseur McG geeft antwoord: "Er zijn altijd drie stappen in dit verhaal geweest. De eerste is puber Cole die vreemde gevoelens krijgt van zijn volwassen babysitter. Bij de tweede stap bevindt hij zich in een fase waar hij liefde kan ervaren en dat gebruikten we. Ik wil het nog niet hebben over de derde stap in het leven van Cole, maar mochten de fans deze ook leuk vinden, dan zijn we daar klaar voor. Dus laten we afwachten".

WAARSCHUWING: Hieronder staat een kleine spoiler!
Een mid-credit-scene laat genoeg ruimte open (het Devil's Book uit het origineel blijkt nog steeds erg intact te zijn) voor een derde hoofdstuk.

Maar alles hangt dus af van het succes van Killer Queen die de reacties voorlopig splitst. Critici zijn niet echt te spreken, maar tot nu toe staat de film in de Top-10 van meest gestreamde titels. Heb jij hem al gezien?

5 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

chefry1983

Avatar

Vandaag maar eens kijken. Deel 1 was te pruimen vanwege de mooie vrouwen

Renegade

Avatar

Deel 1 is beter. Maar vond deel 2 een leuk tussen doortje.

Monojaxx

Avatar

Erg leuke films, lekker over de top. Van mij mag er een derde komen, wel met Amell erin natuurlijk. Smiley face

kokosnoot

Avatar

Ik vond de 1e toch wel stuk beter. Acteren was het niet eens of de casting vond het verhaal hier wel heeel 1 dimensionaal. Zaten zeker grappige momenten in. 3e mag best maar dan met iets meer body qua verhaal. Of een keer een originele invalshoek op het bestaande thema.

NieuwsFilm

meest populair