Marvel en Sony zeiden nee tegen live-action cameo's 'Spider-Man: Into the Spider-Verse'

Het vervolg op de film wordt mogelijk nog veel gekker.

Sony en Marvel vonden het net een stap te ver gaan om live-action Spider-Men een cameo te geven in Spider-Man: Into the Spider-Verse. Dat vertelt een van de regisseurs van de film, Peter Ramsey.

In de film zien we Spider-mannen en -vrouwen van heel wat verschillende alternatieve realiteiten. De makers van de film overwogen volgens de verhalen op een zeker moment om ook de live-action acteurs, Tobey Maguire, Andrew Garfield en Tom Holland te vragen een rolletje op zich te nemen. Maar dat ging te ver.

Geen cameo
Ramsey vertelt tegenover Comic Book Movie dat Marvel en Sony niet aan boord waren van dat idee. Ze vonden het te ver gaan voor de film om ook live-action personages in de film te plaatsen. Hoewel ze dus negatief reageerden, hadden de studiobazen de film nog niet gezien en dus nog geen gevoel voor de toon en het gevoel van de film. Dat zou dus ook kunnen betekenen dat er bij een eventueel vervolg wel ruimte voor is.

"Ik geloof dat Marvel en Sony op dat moment een beetje vonden dat het net iets te ver ging. Maar, toen hadden ze de film nog niet gezien," aldus Ramsey.

NieuwsFilm

meest populair