Algemeen

Venom versus Carnage op nieuwe beelden Marvel-film 'Venom'

Dat belooft veel goeds voor de sequel!

door Jeffrey Kouters om 22:30 in Algemeen
Marvel-fans kijken massaal uit naar de grote clash tussen Tom Hardy's Venom en Woody Harrelsons Carnage in Venom: Let There Be Carnage. Maar nu blijkt dat dit gevecht ook al in de eerste film plaats had kunnen vinden...

In Venom (2018) nam Eddie Brock het op tegen de gewelddadige symbioot Riot, gespeeld door Riz Ahmed. Maar dat was blijkbaar niet altijd het geval. Sony heeft namelijk ook overwogen om Carnage als de grote schurk te gebruiken. Dat bewijzen nieuw verschenen concepttekeningen van Paolo Giandoso. En die tekeningen zien er ontzettend cool uit, zoals je hieronder kunt zien.
Carnage komt... maar wanneer?
In het vervolgdeel, dat wordt geregisseerd door Andy Serkis, zal de geschiedenis van de bloeddorstige seriemoordenaar Cletus Kasady verkend worden. Hem zagen we eerder in de toegift van Venom.

Het is onduidelijk wanneer fans Venom: Let There Be Carnage kunnen aanschouwen. Onlangs liet producerend filmstudio Sony weten geen films meer in de bioscopen uit te brengen totdat het coronavirus zo goed als de wereld uit is geholpen.

10 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

McKelly

Avatar

Beetje misleidende titel, want dit is natuurlijk officieel geen marvel film, maar een sony pictures film. Ben benieuwd of dit uberhaupt onderdeel gaat worden van de marvel universe, aangezien ik carnage, venom en morbius wat duisterder vind dan het gemiddelde marvel personage. Enige is dat we natuurlijk vulture in de trailer van Morbius zagen. Ben benieuwd.

SuperRolo2011

Avatar

Heeeye McKelly,

Het is maar hoe je het bekijkt, X-men is ook van Fox en bij Batman spreek je ook over een DC film maar deze komt niet van DC studios.

Marvel verleent hij rechten/toestemming aan het gebruik van characters dus daar in is de titel juist, als er nu stond Marvel Studios film dan niet.

Maar aangezien fouten en click-bait titels op Filmtotaal eerder regelmaat dan uitzondering zijn snap ik dat je de reactie geeft :D

Robbepost

Avatar

Het is geen Marvel Studios ofwel MCU film, maar wel een met Marvel karakters........ of is het wel onderdeel van het MCU gezien Vulture in zowel het MCU bestaat als in het Sony universe of Marvel characters........
Of zou door de Flashfilm Keaton ook als Batman in het MCU kunnen spelen....... en Affleck als Daredevil in Justice League.

McKelly

Avatar

@SuperRolo,

Snap je punt. Mijninziens had het inderdaad marvelcharacters in een sony film moeten zijn Smiley face

Xenolicker

Avatar

^ Ik vind 'MARVEL-FILM' wel OK. (al is het streepje in het midden misschien niet helemaal noodzakelijk...) Disney heeft tenslotte niet het alleenrecht op 'Marvelfilms'. Van de ene kant had ik gehoopt dat Sony en Disney gescheiden hadden kunnen blijven om toch wat hardere Sonyfilms mogelijk te maken maar van de andere kant zien de Disneyfilms er vanuit een cinematografisch oogpunt toch wel verdomd goed uit. Het enige wat er in 'Venom' goed uitziet is de Animatie/CGI.

Gregbelgie

Avatar

Dan kunnen ze nog heel lang wachten ...voor het corona virus weg is lol

leidenaar

Avatar

Concept art, altijd mooier dan de uitwerking in een film. Ik heb Venom gezien en de gevechten waren niet om aan te zien. Onduidelijk ook. Dus ze hadden ook met Carnage vast weinig goeds ermee gedaan.

Goku32

Avatar

Sick vet, maar dat zullen we nooit gaan zien

Petertje

Avatar

Het had me niks verbaasd, aangezien "Riot" dezelfde karakterikstieke eigenschappen had als Carnage. Alleen een ander kleurtje misschien. Wat misschien leuker was (voor de oudere generatie onder ons die fanatiek Spider-man: the Animated Series hebben gekeken) was misschien een film van Spider-man, Venom, en Spider-Carnage leuker geweest, met in het achterhoofd Into The Multiverse...

NieuwsFilm

meest populair