Brute Honest Trailer Disney-remake 'Mulan'

Brute Honest Trailer Disney-remake 'Mulan'

Mulan mist iets...

De Honest Trailer die de Screen Junkies gemaakt hebben voor Disney-film Mulan weet heel bruut de vinger te leggen op alle zere plekken rond de film. Zo gaat het over het ontbreken van de geliefde sidekick van Mulan, het draakje Mushu.

Mulan debuteerde twee weekenden geleden op streamingdienst Disney+ en kwam in een aantal landen uit in de bioscopen. Disney hoopte veel te kunnen verdienen met de film, maar heeft de laatste paar weken ook te maken met een aantal controverses. Zo heeft actrice Liu Yifei nogal polariserende politieke standpunten, en nam Mulan een deel van zijn scènes op in de Chinese regio Xinjinag, waar interneringskampen voor de Oeigoeren staan. Echt lekker voelt dat allemaal niet en dat is precies waar met deze Honest Trailer de nadruk op ligt.

Honest Trailer
Hieronder kan je de gave Honest Trailer bekijken, die ook meteen duidelijk maakt dat de film eigenlijk in de bioscoop thuis had gehoord en niet enkel op het kleine scherm. En dat de film verder eigenlijk niet eens zo heel veel te bieden heeft als het aankomt op het geanimeerde origineel.



NieuwsFilm

meest populair