Algemeen

Rampenfilm 'Greenland' krijgt eindelijk Nederlandse datum

In enkele landen verscheen deze rampenfilm al.

door Bram de Groot om 09:45 in Algemeen
In de zomer van 2020 verscheen de rampenfilm Greenland van Ric Roman Waugh al in verschillende landen in de bioscoop. Het Nederlandse witte doek haalde de film met Gerald Butler (Geostorm) niet, net als in de States.

Gezien de zeer onzekere situatie in de States is de film daar van de verschijningskalender en moet naar verwachting een nieuw plekje krijgen in kwartaal vier. Mochten de allergrootste films uit die maanden vertrekken, dan is er waarschijnlijk voldoende ruimte.

Wel een nieuwe datum in Nederland
Op de website van distributeur The Searchers valt te lezen dat Greenland op 13 november 2020 in de Nederlandse bioscopen verschijnt en dat is goed nieuws voor de fans van rampenfilms. De ontvangst van de film was redelijk goed gezien de 3,57 score op Moviemeter.

Tot op heden haalde de $34 miljoen kostende film zo'n $11,5 miljoen op aan de wereldwijde bioscoopkassa's. Zou jij naar de film gaan als deze in november verschijnt?5 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

jeff1983

Avatar

Dan nemen ze de gok dat No Time to Die niet uitgaat lijkt me, want anders doe je dit niet.

Bubavet

Avatar

Deze gaat naar een stream. Had hem graag op grote doek gezien.

jeff1983

Avatar

@Bubavet: waar baseer je dat op? Aan de gekozen releasedatum te zien gaan ze hem in de bioscoop uitbrengen als No Time to Die nog verplaatst wordt, wat vrij logisch is. Greenland kan dan in alle vrijheid box office maken.

Bubavet

Avatar

@jeff1983: Greenland gaan ze streamen en Bond komt gewoon in de theaters.

NieuwsFilm

meest populair