Hoe 'Ant-Man 3' de Fantastic Four kan introduceren

Hoe 'Ant-Man 3' de Fantastic Four kan introduceren

Via Kang the Conqueror, de voornaamste schurk van het viertal.

Begin deze week werd duidelijk dat Jonathan Majors de rol van de grote Marvel-schurk Kang the Conqueror gaat spelen in Ant-Man 3. En dit zou kunnen leiden tot de introductie van de Fantastic Four in het Marvel Cinematic Universe.

Kang the Conqueror is namelijk een bekende van de Fantastic Four doordat zij elkaar in de comics al decennia lang bevechten. Recent werd duidelijk dat Ant-Man 3 een stuk grootser van opzet wordt en dit is nu bevestigd met de komst van Kang in die film. De introductie van deze grote Marvel-schurk zou de film tot één van de grootste in de aankomende reeks maken.

Introductie Fantastic Four
Ant-Man 3 zou nu uitermate geschikt zijn om de Fantastic Four op een alternatieve manier te introduceren, dan is gedaan in de eerdere drie films rond "Marvel's First Family". Marvel zou bijvoorbeeld het Quantum Realm kunnen gebruiken.

Ook is er de mogelijkheid dat Kang the Conqueror de personages meeneemt uit de toekomst, of het verleden. Of wie weet zijn er wel andere mogelijkheden. Het zou de Ant-Man-filmreeks in ieder geval heel belangrijk maken voor de verhaallijn van de tweede MCU-saga.

NieuwsFilm

meest populair