Algemeen

Hoe 'Ant-Man 3' de Fantastic Four kan introduceren

Via Kang the Conqueror, de voornaamste schurk van het viertal.

door Bram de Groot om 11:13 in Algemeen
Begin deze week werd duidelijk dat Jonathan Majors de rol van de grote Marvel-schurk Kang the Conqueror gaat spelen in Ant-Man 3. En dit zou kunnen leiden tot de introductie van de Fantastic Four in het Marvel Cinematic Universe.

Kang the Conqueror is namelijk een bekende van de Fantastic Four doordat zij elkaar in de comics al decennia lang bevechten. Recent werd duidelijk dat Ant-Man 3 een stuk grootser van opzet wordt en dit is nu bevestigd met de komst van Kang in die film. De introductie van deze grote Marvel-schurk zou de film tot één van de grootste in de aankomende reeks maken.

Introductie Fantastic Four
Ant-Man 3 zou nu uitermate geschikt zijn om de Fantastic Four op een alternatieve manier te introduceren, dan is gedaan in de eerdere drie films rond "Marvel's First Family". Marvel zou bijvoorbeeld het Quantum Realm kunnen gebruiken.

Ook is er de mogelijkheid dat Kang the Conqueror de personages meeneemt uit de toekomst, of het verleden. Of wie weet zijn er wel andere mogelijkheden. Het zou de Ant-Man-filmreeks in ieder geval heel belangrijk maken voor de verhaallijn van de tweede MCU-saga.

8 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Alpha80

Avatar

Ben benieuwd op welke manier ze dat gaan aanpakken,al lijkt me tijdreizen het meest logische.

Judge

Avatar

Tijdreizen en logisch. Heerlijk hoe sommige mensen denken. Smiley face

tariegb

Avatar

Tijdreizen en Kang horen bij elkaar. Heerlijk hoe onwetend sommige mensen zijn.

Xenolicker

Avatar

Een korte introductie, hoop ik. Met een tijdreizende schurk moet het verder niet al te veel meer gecompliceerd worden!

Goku32

Avatar

Kang ik ken deze hele personage niet, de enige villian die ik ken van de fantastic four is DOOM

ridjieddo

Avatar

@Goku: Kang is op zichzelf al een interessant personage die al heel lang meedraait als vijand van Fantastic Four en ook de Avengers. Maar het wordt pas echt ziek als ze een recente verhaallijn in de comics gebruiken mbt de Apocalypse Twins. Deze zijn kinderen van Archangel (duistere versie van Angel, X-Men), maar groot gebracht door Kang. Ongelooflijk episch, volgens mij kwamen zij voor in de Uncanny Avengers boeken.

Bigds9fan

Avatar

Een beetje een ex Fantastic Four lid gebruiken om de FF in het MCU te introduceren. ????

NieuwsFilm

meest populair