Celebrity

Olivia Munn in de sauna met vriendinnen op Insta-foto's

De actrice heeft het extra heet in de sauna.

door FilmTotaal om 11:14 in Celebrity
Actrice Olivia Munn is een opvallende verschijning en op het witte doek zagen we haar in onder meer als Psylocke in de X-Men film X-Men: Apocalypse uit 2016 en een onderzoeker in The Predator uit 2018. Ook komende jaren heeft ze veel rollen in grotere films.

Waar ze ook goed scoort is op Instagram waar ze regelmatig wat clickbait foto's plaatst voor haar ondertussen 2,7 miljoen volgers. Op twee nieuwe foto's zien we haar met een drietal vriendinnen in een sauna zitten. Zelf zit ze overigens in een lange broek en een trui. Haar vriendinnen zijn een stuk schaarser gekleed.

"Pro-tip: als je vrienden constant alles filmen voor sociale media, zorg er dan voor dat je helemaal gekleed blijft, zelfs in de sauna. Ze zullen daar ongetwijfeld ook een geïmproviseerde fotoshoot doen. Geen enkele plaats is veilig. @whitneycummings @esthermonster @annielederman," typte de grappige Olivia bij de foto's die je hieronder kunt zien via de link.


Zien hoe de 40 jarige Olivia Munn en haar vriendinnen erbij zitten in de sauna? Check de foto's dan op haar Instagram-pagina.

Als we naar haar IMDb-pagina kijken, dan zien we dat ze twee films in de planning heeft staan. De eerste is al af, het drama Violet met ook Justin Theroux en Colleen Camp. De tweede is The Gateway, met ook Frank Grillo en Keith David.

NieuwsFilm

meest populair