Video

Wereldster Jennifer Lopez trouwt met volslagen vreemdeling Owen Wilson in 'Marry Me'

Check snel de eerste teaser van deze romkom!

door Jan-Peter Rook om 12:38 in Video
Na haar uitstekende rol in de film Hustlers (2019) lijkt Jennifer Lopez er weer goed op te staan in Hollywood. Zo zien we haar volgend jaar in de nieuwe romantische komedie Marry Me, waarin ze een wereldberoemde muzikante speelt die trouwt met een complete vreemdeling (Owen Wilson). Bekijk hieronder de korte eerste teaser.


Wereldster Kat Valdez (Lopez) en Bastian (Maluma) gaan trouwen voor een immens publiek vol met haar fans. Wanneer ze er tijdens de ceremonie echter achterkomt dat hij haar heeft bedrogen, besluit ze dan maar te gaan trouwen met Charlie (Wilson), een compleet onbekende wiskundeleraar die ze die avond pas heeft leren kennen.

Verschillende werelden
Wat begint als een impulsieve reactie, mondt al snel uit in een onverwachte liefdesrelatie. Uiteraard zijn er genoeg redenen dat de compleet verschillende Kat en Charlie niet samen kunnen zijn en de druk neemt toe, dus de grote vraag is: kunnen twee mensen uit zulke verschillende werelden een plek vinden waar ze samen wel thuishoren?

Marry Me komt van regisseur Kat Coiro (Dead to Me) en de rest van de cast bestaat uit John Bradley en Sarah Silverman. Universal wil de film volgend jaar rondom Valentijnsdag uitbrengen.

4 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Rich Art

Avatar

Spetterende beelden! :P

Sunspot

Avatar

Alle films die ik van haar heb gezien waren shit, gewoon shit.

Die strippers film of zo blijkt goed te zijn, las ik, maar niet gezien.

HarryHole

Avatar

Het is maar goed dat de teaser drie keer herhaald wordt...

Draven

Avatar

Die romkoms zijn gemiddeld erg goedkoop te maken en halen in verhouding tot die kosten aardig wat op. Makkelijk geld verdienen dus.

NieuwsFilm

meest populair