Opvallend: 'The Croods 2' juist eerder in de bioscoop!

Opvallend: 'The Croods 2' juist eerder in de bioscoop!

Maar wat betekent dit voor die andere grote animatiefilm?

De afgelopen maanden wordt de ene naar de andere grote bioscoopfilm uitgesteld en nu is er opeens het nieuws dat een grote decemberrelease juist eerder in de bioscoop verschijnt. Universal Pictures stuurt de animatiefilm The Croods: A New Age een maand eerder het witte doek op!

Het vervolg op The Croods uit 2013 is al jaren in de maak en nu is de verschijningsdatum verplaatst van 23 december naar 25 november 2020. Opvallend is dat Soul van Pixar gepland staat voor een week eerder. Zou de wijziging een teken zijn dat deze Pixar-animatiefilm naar Disney+ verhuist?

Overigens bestaat de kans dat Soul wel gewoon in de Nederlandse bioscopen verschijnt. Tot op heden staat Onward nog steeds niet op de Nederlandse Disney+, terwijl deze al sinds het begin van de coronacrisis op de Disney+ in de States aan te tikken is.

Succes The Croods in 2013
Het eerste deel uit 2013 wist maar liefst 600 miljoen dollar op te halen, dus er is bij Universal Pictures grote hoop dat dit succes geëvenaard kan worden. Uiteraard is de vraag nu hoe een grote nieuwe animatiefilm het zou doen op het witte doek. Het wachten op een trailer zal waarschijnlijk niet heel lang meer duren.

NieuwsFilm

meest populair